Свободно време

Решения, с които да намерите любовта през новата година

Обещайте си да промените първо себе си, а след това и живота си

31.12.2020г. / 12 05ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

В края на годината и с наближаването на следващата всеки от нас се замисля за това какво иска да му се случи през новата година и какво иска да промени. Промяната идва първо в самите нас, а чак след това в живота ни. Затова е време да си обещаем, че ще вземем необходимите решения да работим в посоката, в която искаме да постигнем желаната промяна.

Кои новогодишни обещания да загърбите още веднага?

Ако през новата година мечтаете да откриете любовта на живота си и искате това да се случи, ето какви решения може би е време да вземете.

Отделете време да излизате на среща със себе си

Ако през тази година сте ходили на безброй неуспешни срещи, самоувереността ви сигурно е пострадала. Пострадала е и вярата, че са останали свестни мъже, в които да се влюбите. Любовта към себе си обаче е най-важна. Трябва да отделяте повече време на себе си, да се глезите, да се развивате и да сте горди с това, което сте. Чак след това ще отворите сърцето си за някой друг, а и той ще ви забележи, когато усети увереността и позитивността ви.

Обещайте си да потушите старите пламъци

Ако сте се заровили в миналото, съжалявате за провалените си връзки и търсите вината в себе си, неслучайно сте зациклили на едно и също място, без да намирате любовта отново. С новата година е време да си обещаете да спрете да се въртите в омагьосания кръг на разбитото сърце и съжалението, и да продължите напред. Отворете съзнанието си за новото, което ви очаква. То винаги е по-добро.

Коледни и новогодишни пожелания според зодията

Решете какво всъщност искате от партньора си и от връзката си

Обещайте си през новата година да отделите повече време за това истински да помислите от какво имате нужда, какво искате от любовта и партньора си и как си представяте щастливата връзка. Помислете най-вече за своята гледна точка, с какво бихте направили компромис и с какво не. Постоянното впускане в безсмислени връзки не ви помага да откриете любовта. Наранявате себе си и страдате, самозалъгвайки се. Бъдете по-отговорни към себе си. 

Свързани статии

Решете да бъдете по-отворени

Не съдете за книгата по корицата. Всички го правим несъзнателно и затова и често грешим. Позволете си да бъдете по-отворени към хората около себе си. Забравете за стереотипите. Откъснете се от типажите, които смятате, че харесвате. Когато спрете да се водите от предразсъдъци, ще видите колко по-широк ще се окаже светът и хората в него. А колкото по-широк е той, толкова повече възможности за любов има в него.

10 интимни обещания, които да си дадете през новата година

Обещайте си да излезете в истинския свят

Ако се срещате с хора предимно онлайн, там често се случват разочарования и съкрушителни несъответствия с истинската същност на човека. Едно е да си пишете, съвсем друго е да се срещнете в живия живот и да усетите човека срещу себе си. Направете всичко възможно да срещнете следващата си любов на живо. Запишете се на различни курсове, уъркшопи, ходете на организирани екскурзии с непознати групи хора. Посещавайте музикални събития или открийте ново хоби, което не сте подозирали, че ще ви достави удоволствие. А защо не и нещо екстремно? Колкото повече разширите кръгозора от занимания, толкова пораства и възможността да намерите любов.

Обещания, които да си дадете в зората на брака

Коментирай