Интимно

Ако забележите тези неща в партньора си, той ви лъже

Признаците на лъжата

14.03.2021г. / 19 05ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъжите са част от връзките. Те са част от човешката природа като цяло. Не можем да избягаме от тях, но можем да се научим да ги разпознаваме. Когато партньорът ви е започнал да ви лъже и да крие разни неща от вас, поведението му вероятно ще се промени. Възможно е да започне да прави някои неща, на които да обърнете внимание.

Как лъжат различните зодии

Той показва признаци на притеснение и стрес

Стресът и притеснението са нормални и не е задължително те да прикриват лъжа. Но ако това поведение се проявява в моменти, в които говорите за нещо, когато му задавате въпрос или когато ви разказва случка от ежедневието, това може да е знак, че ви лъже.

Той дава твърде много или твърде малко информация

Когато човек лъже, той или се опитва да спести много подробности и предпочита да мълчи, или прави обратното – в стремежа си да прикрие истината е прекалено многословен и това издава безпокойството му и желанието му да украси истината, да я маскира.

Най-големите лъжи, които си разменяме с половинката

Внезапно става по-мълчалив

Ако партньорът ви започне да говори все по-малко без значение за какво, той определено крие нещо. Мълчанието може и да е признак на тревоги в работата или някакви проблеми. Трябва да разберете преди да си правите прибързани заключения, но не отминавайте тази промяна у него.

Прави повече жестове с ръцете

Един от признаците на лъжата е жестикулирането. То е нормална част от общуването, но когато започне да става нервно, прекалено или придружено с шарене на погледа в различни посоки, това е признак на лъжа.

4 зодии, които не умеят да лъжат

Избягване на погледа

Лошите лъжци обикновено не умеят да гледат право в очите, когато лъжат. Обърнете внимание дали партньорът ви ви гледа, когато говорите или когато му задавате въпрос. Може да се опитва да прикрие нещо, щом не ви гледа в очите. Когато разказва къде и с кого е бил, но гледа настрани, това е признак, че онова, което казва най-вероятно не е точно така, както го представя.

Коментирай