Интимно

10 грешки, които зодия Овен прави в любовта и връзките

Спонтанната им природа замъглява преценката им

13.05.2021г. / 11 19ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

4. Не проявяват търпение.

Търпението е добродетел, която Овните почти не притежават. Те искат всичко да се случва бързо и по възможност по техния план. Ако не се случат нещата, както те са искали и когато те са пожелали, са склонни да притискат обстоятелствата и партньорите си.

20 признака, че сте истински Овен

5. Имат нужда да бъдат обгрижвани.

Овните обичат да глезят половинките си, но и имат нужда от същото. Когато не се чувстват глезени и обожавани, те могат да станат мрънкащи и изискващи, а това поведение отблъсква любимите им хора. Понякога може дори да влоши отношенията във връзката.

6. Фокусират се прекалено върху себе си.

Овните носят вроден егоизъм, който често отричат. Той обаче личи в действията им. Те поставят себе си над всичко както във връзките, така и в останалите отношения с хората. Този техен навик често води до влошаване на отношенията им с партньора, защото в редица ситуации той се чувства пренебрегнат, недооценен, неглижиран.

20 положителни черти на Овена

7. Изпускат си нервите.

Овните са много темпераментни. Невинаги изпускат нервите си лесно, но когато това стане е чудовищно. Имат див нрав, който се проявява, когато някой ги настъпи по честта и достойнството им. Често се случва да тълкуват прибързано и погрешно действията на партньора си, което ги кара да избухват и да нараняват без да искат.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
brakonier ( преди 2 години )
E, уж егоисти,...а най-склонни към компромиси...Нещо не се връзват нещата.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар