Интимно

10 грешки, които зодия Овен прави в любовта и връзките

Спонтанната им природа замъглява преценката им

13.05.2021г. / 11 19ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

8. Настояват нещата да се случват по техния начин.

Тази зодия се управлява от Марс, богът на битките и войните. Това кара Овена понякога да бъде толкова нетърпелив, че да не може да преброи до 10, ако нещата не се случват по неговия начин. Склонността на Овните да дават насоки на партньорите си, да ги поправят, да настояват нещата да се случват по техния начин и точно когато те искат, са едни от най-честите и отблъскващи грешки, които рушат връзките им.

Как мъжът от зодия Овен показва, че ви харесва?

Свързани статии

9. Бъркат страстта с любов.

Темпераментната природа на Овена го кара да взима прибързани решения в любовта. Ето защо хората с тази зодия често бъркат страстта и искрата със същинска любов. Впускат се в отношения, които впоследствие ги разочароват, когато свалят розовите си очила. Вроденият им огнен сексуален стремеж често замъглява преценката им, което им пречи да различат мимолетното привличане от потенциала на една дългосрочна връзка.

Какво отличава жените Овни от останалите?

10. Жертват независимостта си за връзката.

Овните са родени лидери и едни от най-изявените водачи в зодиака във всеки смисъл на това понятие. Независимостта им личи от всяко тяхно действие. Когато обаче се влюбят, те са готови да жертват и нея в името на любовта. Склонни са да се съгласяват с поставяни от партньорите им граници, само за да задържат любовта им. Тази зодия е една от най-склонните на компромиси сред целия зодиак.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
brakonier ( преди 2 години )
E, уж егоисти,...а най-склонни към компромиси...Нещо не се връзват нещата.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар