Интимно

10 грешки, които зодия Лъв прави в любовта и връзките

Какво пречи на щастливите отношения с тази зодия

19.05.2021г. / 13 01ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъвът е огнен знак. Той е страстен, драматичен и изключително харизматичен. Връзката с Лъв може да е същинско приключение и същевременно истинско предизвикателство. Лъвовете са кълбо от емоции. Когато става въпрос за връзки, те дават всичко от себе си. Ако имате връзка с Лъв, трябва да знаете, че той ще направи всичко възможно да се чувствате като крал или кралица. Ще ви носи на ръце, но ще очаква вашето обожание в замяна.

20 отличителни черти на зодия Лъв

Връзките с представители на зодия Лъв рядко са скучни. Тази зодия е много креативна, забавна, винаги намира теми на разговор и обича да бъде център на внимание. Лъвовете са много оптимистично настроени към всичко в живота си, а това привлича партньорите им като магнит. Тези страхотни „котки“ на зодиака притежават истинско звездно излъчване, което завладява околните.

Като всяка зодия обаче, Лъвовете също допускат грешки в любовта и връзките. Ето какви.

1. Винаги нещата трябва да се случват по техния начин.

Лъвовете са властни и настоятелни. Те смятат себе си за прави във всяка ситуация, което ги тласка към налагане на мнението им. Изискват компромиси от партньорите си, а те самите рядко са склонни да правят такива. Не се съобразяват с нуждите на половинките си. Правят плановете от своя гледна точка, като карат партньорите им да се съобразяват с тях.

Мъжът Лъв в секса и любовта

2. Не понасят критика.

Лъвовете са много горделиви. Те обичат да бъдат обожествявани и поставяни на пиедестал. Ако не им се възхищавате, а ги критикувате, ще нараните егото им, а това може да отключи гнева им. Изненадващо чувствителни са на тази тема. Изпадат в отбранителна позиция, която може да ги накара да стигнат до крайности. Дори критиката да е градивна, те пак я понасят доста трудно.

3. Крале и кралици на драмата.

Драматичният Лъв често смесва реалността с театралните си умения. Драмата винаги присъства във връзките на Лъва. Сърди се лесно, упорит е в опитите си да убеди партньора си в правотата си. Понякога дори прекалява с драматизма, което е дразнещо за половинката му.

Тъмната страна на Лъва

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )
ne tulkuvam i niamam takava zodia okolo men v li4en plan.zvu4i kato slab opit za izvinenia
отговор Сигнализирай за неуместен коментар