Интимно

10 грешки, които зодия Дева прави в любовта и връзките

Къде грешат представителите на тази зодия в търсене на щастието

16.09.2022г. / 15 50ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

4. Вглъбяват се в рутината.

Девите имат склонността да се забиват в рутината на ежедневието си. Те не са от зодиите, които проявяват спонтанност и действат на мига. Обичат да знаят какво им предстои, за да са подготвени. Не обичат да действат спонтанно, а още по-малко обичат изненадващите обстоятелства. Предсказуемостта им във връзките понякога води до скука от страна на партньора.

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Дева?

5. Не умеят да искат помощ.

Важно за всяка връзка е партньорите да умеят да проявяват слабостите и уязвимостта си, да търсят помощ от най-близкия си човек. Това заздравява връзката и развива отношенията. Девите обаче не умеят да искат помощ. Те предпочитат да се справят сами, което създава усещане за отблъскване у партньора им.

6. Поставят работата пред връзките си.

Като истински прагматици, Девите са естествено съсредоточени в работата си. Те са изключително добри в това, с което се занимават, защото винаги проявяват своята педантичност и перфекционизъм. Половинките им обаче страдат от работохолизма им, защото всеки провал в работата предизвиква силна драма у Девата, която се пренася и вкъщи. Склонни са да загърбват личния си живот за сметка на работата, което се явява проблем в отношенията.

Как да спечелите любовта и сърцето на жена от зодия Дева?

7. Приемат нещата твърде насериозно.

Девите са подредени и организирани. Те подреждат всичко в живота си до най-малката подробност и детайл. Това ги прави надеждни в работата и прекрасни в приятелствата, но във връзките често това е проблем. Не умеят да се отдават на игривата и спонтанна страна на любовта, която е важна за всяка връзка. Те се отнасят към любовните си отношения като към работен график, а както знаем – това отношение не води до нищо добро в любовните отношения.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )
Здраве и красота