Интимно

5 зодии, склонни да изневерят и да го скрият

Кои са най-големите прелюбодейци в зодиака

02.06.2021г. / 14 10ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Свързани статии

Риби

Рибите са другият зодиакален знак освен Близнаците и Везните, които проявяват изявена двойственост. Неслучайно и наименованието на зодиакалния им знак е в множествено число. Рибите плуват в различни посоки. Стрелкат се в търсене на любов и щастие. Интересуват се от противоположни на тях личности. Привлечени са от полярности.

3 етапа за възстановяване на връзката след изневяра

Често носят розови очила, които им пречат да видят ясно картината, в която се намират. В много случаи не оценяват обективно връзката и отношенията си, което ги кара да страдат и да изневеряват, търсейки емоционална утеха. Рибите се управляват от Нептун – планетата на фантазиите, сънищата, мечтите. Това им пречи да имат реална и обективна преценка за отношенията, в които се намират.

Водните знаци имат много голяма склонност да изневеряват. Въздушните и водните стихии, на които са подвластни Рибите и останалите водни знаци, както и въздушните, не могат да бъдат спрени. Водата и въздухът преминават през всичко, протичат, прелитат, техният свободолюбив дух търси нови тръпки и приключения във всичко. Задълбочаването в чувствата е възможно, но трябва да е на много дълбоко ниво, за да спре представител на зодия Риби да изневери.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )