Интимно

10 грешки, които зодия Водолей прави в любовта и връзките

Пречат на щастието им

21.07.2021г. / 16 08ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

4. Използват логика в любовта и връзките.

Като интелигентни личности, Водолеите обичат да намират логика във всичко, което правят. Постоянно се опитват да го правят и в любовта. Тази грешка им носи доста спорове и проблеми във връзките, тъй като в любовните отношения невинаги може да се действа логично и прагматично, което дразни половинките им.

5 зодии, склонни да изневерят и да го скрият

5. Прекалено упорити са.

Водолеите са доста упорити и твърдоглави, когато става въпрос за защитаване на тези и твърдения. Те могат да спорят до последно и много трудно ще си признаят грешките. В една здравословна връзка са нужни отстъпчивост и обективност, които Водолеите често показват, че нямат.

6. Не признават миналото.

Като мислещ за бъдещето и иновативно настроен, Водолеят не умее да признава и да отдава заслуженото на миналото. Той се опитва да търси и открива ценности в бъдещето, в технологиите, в напредничавото мислене, като загърбва ценности от миналото. В този смисъл той често опропастява връзките си, защото не намира съгласие с партньори, които имат по-традиционно и консервативно виждане за живота.

10 грешки, които зодия Везни прави в любовта и връзките

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )
ima za kakvo da se pritesniavam . ako az sum otvorena da priema vsi4ko , otsre6ta vse use6tam hlad i opit za luja i distancia.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар