Интимно

Какво говори бързината, с която той отговаря на съобщенията ви?

По това колко бързо ви отговаря личи неговото отношение към вас

11.08.2023г. / 16 17ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всяка връзка започва и протича с комуникация. Често тази комуникация е писмена. Всички са се сблъсквали с това – втренчването в телефона, чудейки се кога ще ви отвърне на съобщението. Понякога чакането е дълго, друг път отговорът идва моментално. 

Какво е секстинг и защо се смята за изневяра?

Причините той да ви отговаря в определен интервал от време може да са много – работа, заетост, непредвидени обстоятелства. Но една от всички причини надделява най-много над останалите и това е неговото отношение към вас. 

Какво означава времето, в което той отговаря на съобщенията ви? Какво говори това за неговото отношение и чувства към вас?

Изпраща незабавно съобщение в отговор на вашето 

Възможностите тук са няколко. Възможно е да е силно влюбен във вас, да има силен интерес към вас и да чака с нетърпение да му пишете. Възможно е и да е пристрастен към телефона си, който е винаги в ръцете му. А може и просто да е учтив към вас и да ви отговаря, без да ви кара да чакате. Много хора носят телефона в ръцете си денонощно. Ако ви отговаря моментално не бързайте да се радвате, че ви обожава. Проследете и останалите знаци, издаващи отношението му към вас. 

Мъжки знаци, които объркват жените

Ако ви изпрати съобщени след половин до един час 

Ако отговорът му отнеме по-малко от час, това може да означава, че той е привлечен от вас, но по по-здравословен начин, отколкото ако отговори моментално. Радвайте се, защото това е един от най-нормалните типове реакция при електронна комуникация с човек, който има отношение и чувства към вас, но не страда от маниакално желание да си чати с вас. Не ви и неглижира, което също е от голямо значение. 

Ако ви отговори в рамките на един до два часа 

След първия час чакане определено ще се подразните. Забавянето на отговора обикновено се тълкува от жените като незаинтересованост. Възможно е обаче той да не иска да бърза да ви отговаря с необмислени отговори. Може да предпочита да ви отговори смислено, което изисква време за размисъл. Мъжете го правят, особено ако държат на жената до тях, искат да я впечатлят и имат намерения за дългосрочно обвързване с нея. 

Смесени сигнали във връзката – как да ги тълкувате

Възможно е също така да е зает с работа и други ангажименти, които пречат да поглежда телефона си толкова често, колкото ви се иска. 

Ако ви изпрати съобщение след няколко часа 

Няколко часа по-късно вероятно сте не просто ядосани, а бесни заради отношението му, което подсказва, че не му пука. Ако един мъж няма интерес към дадена жена, той няма да се старае да ѝ отговаря, още по-малко да ѝ отговаря бързо. 

Признаци, че трябва да дадете пространство на половинката си

Отговаря на следващия ден 

Това е, може би, най-лошият сценарий, който може да се развие. Повече от ясно е, че с такъв мъж не бихте могли да имате нормална и стабилна връзка по простата причина, че не можете да разчитате на него. Той или цени високо свободата си и не счита за нужно да отговаря, когато е търсен, или изобщо не ви приема насериозно, а връзката ви е само за забавление. 

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )