Интимно

4 неща, които правят жената магнетична

Според мъжете

22.08.2021г. / 09 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Има понятие наречено женски магнетизъм, което няма как да не е привлекателна сила, която дамите волно или неволно използват. То е съвкупност от качества. Мъжете определено харесват женския магнетизъм, защото той кара дамите да се държат по определе начин. Вижте повече в следващите редове. 

Когато привлекателността се превърне във втора природа за жената

Някои жени се раждат с това умение, други успяват да го усвоят с времето. Да си очарователен означава да бъдеш себе си. Не значи, че трябва да се усмихвате насила, да сте фалшиво любезна. Това е да усещаш жената в себе си и да ѝ позволиш да излезе наяве. Да сияеш. Когато се смеете, разказвате нещо, плачете, дори когато четете книга. Да си очарователна значи не да се насилваш да изглеждаш перфектно за другите, за да те харесат, а да се радваш на собствената си компания. Очарователната жена общува с лекота, жестовете ѝ са красиви, получават се естествено, и това се харесва на мъжете. 

7 фактора, предизвикващи моментално привличане

Когато една жена обича себе си

Това винаги си личи и мъжете винаги го забелязват. Какво означава да обича себе си? Жените имат динамично ежедневие – кариера, грижи за любимите ѝ хора и това ги изтощава в даден момент. Ако не успеят да намалят нивата на стрес, да се погрижат за комфорта си, да не забравят за нуждите си, умората се натрупва, стават раздразнителни, конфликтни...

Всичко това се отразява на излъчването им, отношенията с партньора и т.н. Мъжете харесват да виждат, когато жената е спокойна, уравновесена, когато полага грижи за комфорта си. Не се оставя стресът да я завладее.

Свързани статии

25 любопитни факта за любовта 

Мъжете харесват жени, които знаят как да приемат комплименти 

Те нито бягат от тях, нито се заслепяват, защото знаят своята стойност като жени и личности. Когато ѝ отправят комплимент за роклята например, никога не биха казали, че не е нова и нещо подобно. Ще благодарят с усмивка, защото знаят, че те правят тоалета толкова забележителен.

Когато една жена се чувства удобно с тялото си

Това не означава нейната фигура да се вписва в стандарти и мерки. Жената, която се грижи за тялото си, знае как да го използва, така че то да изглежда привлекателно, дори, когато коремчето ѝ е леко подуто. Обратното, ако се срамува от фигурата си, мъжете винаги улавят това. Жената, която се чувства удобно във формите си не търси валидиране от никого.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 2 години )
0 rate up comment 1 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )