Интимно

6 знака, че той ще ви зареже скоро

Всяко нещо за него е повод да се скарате

05.09.2021г. / 19 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато започнем нова любовна връзка, винаги има ясни знаци, които ни подсказват дали тя ще може да се развие във времето. Знаците са налице и когато той се отдръпне от нас, желаейки да прекъсне взаимоотношенията. Краят, когато не е желан от двете страни, винаги е болезнен за едната.

Кои са признаците, че той може да ви зареже скоро и е време да поговорите?

Вече не сте приоритет за него

Приоритетите на един мъж и това къде поставя връзката си и вас, могат много да подскажат за бъдещите му намерения. Дали да продължи да надгражда с вас или е взел решение да приключи. В случай, че вече не се чувствате като приоритет за него, а затова отново следите неговите действия, може би е време да поговорите за причините това да се случва.

5 общи черти на неуспешните връзки и бракове

Не полага усилия да общува с вас

Това е притеснително, защото здравата любовна връзка се гради върху добра комуникация. Когато спрете да комуникирате ефективно, защото той неглижира това, много е вероятно да се стреми към приключване на вашите взаимоотношения.

Начинът, по който той говори за бъдещето, подсказва дали ви обича

Всяко нещо е повод за него да се скарате

Той е раздразнителен, когато е край вас, показва, че по някакъв начин му създавате напрежение, дори и да не казвате или правите кой знае какво. Постоянно ви критикува, понякога уж на шега и е готов да се скарате за най-малкото.

Зодията ви разкрива защо попадате на неподходящи мъже (част първа)

Не можете да се сетите кога бе последният път, в който той ви отправи комплимент

Комплиментите са не по-малко важна част от едни любовни взаимоотношения и те трябва да се случват не само в началото на връзката, когато тръпката е силна. Те могат да се отнасят до това как изглеждате, хубавото ястие, което сте приготвила, това как го карате да се чувства във вашата компания и т. н. Комплиментите са показател, че ви цени и че се гордее с вас.

Свързани статии

Той отделя повече време на други хора и дейности

Ако това се случва от дълго време, определено е загубил интерес към вас и връзката ви. В случай, че отбива срещите ви, претупва ги, но е нетърпелив да се види с други хора, може би връзката ви е към своя край.

Сексуалният ви живот куца

Физическата интимност не е за пренебрегване. Има редица причини един мъж да няма желание за секс и понякога те не са свързани с партньорката му и желанието му да прекрати връзката. Тук е важно да го предразположите, за да ви сподели какъв е проблемът. В други случай, фактът, че той има желание по-рядко да го прави с вас, е показателен, че взаимоотношенията ви се влошават.

Снимка: iStock

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )
durja samo na mnenieto na goliam liubim bliznak i na hlapeto si . vsi4ko ostanalo e pod noja .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар