Интимно

10 неща, които жените правят, a мъжете харесват

Малки тайни

14.10.2021г. / 06 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Без значение на какъв етап е връзката ви с един мъж, има някои женски действия, които се харесват много на мъжете. Мъжете често прикриват някои неща, които им допадат, но в следващите редове може да видите част от тях.

1. Полагане на главата на гърдите му. В онези мигове, в които сте се гушнали на дивана, гледате нещо любимо по телевизията или просто си говорите.

2. Когато се нуждаете от помощта му. Мъжете обичат да се чувстват полезни, да усещат, че са нашите герои, дори в ситуации, в които и ние бихме могли да се справим с предизвикателствата.

15 знака, че той иска само секс

3. Когато правим първата крачка. В любовта следваме някакви правила, които невинаги са работещи, защото всяка ситуация и взаимоотношения са различни. Понякога мъжете не са сигурни в това как ще реагираме, ако ни пишат първи след среща например или пък изобщо дали са привлекли нашето внимание, за да действат към нас като цяло.

Какво да споделите с половинката си и какво да премълчите

4. Когато му казвате колко го цените. За мъжете това е важно, особено ако са грижовни. Те също като жените имат нужда да чуят, че са важни за вас.

5. Кажете му как наистина се чувствате. Още нещо, което мъжете харесват в общуването с жените е, когато сме ясни в това, което изпитваме. Без значение дали е свързано със ситуация с тях или имаме лични преживявания в работата, с близки и т. н. Господата не четат мисли и понякога се налага да говорим директно, за да сме правилно разбрани.

Смесени сигнали във връзката – как да ги тълкувате

6. Когато се хвалите с него. За вас също ще бъде приятно, ако половинката ви сподели пред близки и познати колко се гордее с вас, нали? Без значение дали е за вечерята, която ви е приготвил или нещо друго, за мъжете е приятно да знаят, че любимата им се гордее с тях.

Любовни игрички, които играят мъжете

7. Когато наистина го слушате. Дамите знаят по-добре от всеки друг, че слушането не е просто пасивна дейност. Това е действие и изисква усилия и е важна част от комуникацията в една любовна връзка. За мъжете също е важно, когато присъствате в разговора и показвате, че вниквате в това, което ви споделят.

Свързани статии

8. Осъществяване на зрителен контакт. В различните етапи от взаимоотношенията за мъжете това означава различни неща, като харесване, обич, че го слушате внимателно, че ви е грижа.

9. Малките изненади с любимите му лакомства. Да! Мъжете харесват, когато правите това за тях.

10. Когато му показвате, че знаете какво харесва/обича и какво не. И това отново може да се приложи в различни ситуации, като например да купите билети за кино за филм, в който участва любим негов актьор, да му приготвите любимо ястие, да изберете подарък в предпочитан от него цвят и т. н.

Снимка: iStock

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
abre znaeem si gi pred nas edni zad nas drugi samo dokato zatvori telefona i celuva gadjeto do sebe si wai aman poznati filmi da ne si mislim ce revnuvame a prostoo znaeem filmite
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Притчи, мъдрости, цитати