Интимно

15 знака, че той иска само секс

Хвали се, че спи и с други

08.10.2021г. / 09 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новите любовни взаимоотношения ни носят куп емоции. Ако имаме желание да създадем сериозна връзка, търсим знаците, показващи ни дали мъжът с когото отскоро си общуваме има такива желания или търси само секс. Как да разберете? Най-напред се опитайте да не правите секс с него поне до третата ви среща. Кои са другите знаци, че сте попаднали на неподходяща за сериозна връзка личност и че той търси само секс?

1. Не ви задава въпроси, с които да покаже, че се интересува от вас като личност. Или пък ги задава в минимум количество, просто така, без да му личи, че иска да ви опознае повече.

10 знака, че наистина сте влюбени

2. Имате усещането, че вече не е необвързан. А може би сте чули слухове, че се среща и с друга, че има сериозна връзка? Опитайте се да разберете повече, като го попитате директно.

3. Отменя вашите покани за среща, особено ако те са в компанията на общи познати или ваши приятели.

4. Запознали сте се в платформи за запознанства. Е, едва ли ще ви учуди, че много мъже в подобни платформи търсят само забавление, не и сериозен ангажимент.

7 въпроса на първа среща, които помагат разговорът да се развие

5. Той не иска да харчи твърде много пари за вас. Или пък никакви. Дори да е скъперник, ако желае нещо повече от секс, ще инвестира време, усилия и т. н.

6. Въпреки че сте му казали, че за въпросната вечер няма да си легнете, той продължава да е настоятелен.

7. Когато започнете темата за сериозна връзка, той е отклонява или ви заявява, че на този етап не търси подобен ангажимент.

8. Търси ви предимно вечер, като цяло рядко комуникира с вас и то само когато желае да се позабавлявате.

9. Имате онова неприятно усещане в себе си, като лека болка, че той не ви уважава като жена и личност. Когато един мъж истински харесва една жена и се интересува от нея, той я кара да се чувства всякак желана, а не да има съмнения.

Свързани статии

11. След като сте правили секс, той сякаш изчезва, не ви пише, не ви отговаря на съобщенията, до следващия път, когато му се прииска.

12. Хвали се, че спи и с други или флиртува пред вас.

13. Неглижира външния си вид и хигиената, когато е с вас.

14. Разговорите ви са повърхностни и никога не са сериозни, интересни, дълбоки, а ако му откажете секс, той се цупи.

15. Неговите комплименти се основават на външния ви вид. Това е знак, че той иска само да спи с вас и не се стреми към нещо по-стойностно.

Снимка: Istock

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )