Интимно

7 начина да разберете дали той има интерес или е приятелски настроен

Показателите, че мъж си пада по вас

04.11.2021г. / 09 49ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

4. Той говори за вас.

Когато мъж ви харесва, вие сте в мислите му, а често и в устата му. Ако чувате, че той ви споменава в разговорите, дава случаи с вас за пример, уж случайно вмята името ви в разговор с трети лица, това определено говори, че ви харесва.

Какво е тиха любов и как тя продължава във времето?

5. Прави всичко възможно да ви заговори.

Обърнете внимание на начина, по който той се опитва да завърже разговор с вас. Той е показателен, защото просто приятелски настроеният мъж няма да полага особени усилия да говори с вас, а ще ви отговаря дружелюбно или ще поддържа разговор за общи теми, това е признак на приятелско отношение. Но ако полага всевъзможни усилия да ви заговори, помни нещата, които сте говорили предния път, интересува се от мнението ви и интересите ви, това е показателно за по-близкото му отношение към вас.

6. Често прави първата крачка.

Когато някой мъж ви харесва, той ще се опита да се приближи до вас не само физически, но и приятелски. Това ще го подтиква да прави крачки към вас, а вие ще разберете по това, че той пръв инициира комуникацията.

5 чувства, които може да объркаме с любов

7. Опитва се да е близо до вас.

Един от познатите и изпитани методи да накарате някого да ви забележи и да ви оцени е като сте наоколо. По-трудно е някой да се влюби във вас от пръв поглед като в приказките. Мъжете знаят това. Затова, ако той ви харесва, ще се постарае постоянно да попада в полезрението ви, за да го забележите и нещата да се случат.

Коментирай