Интимно

3 таро карти разкриват любовния ви живот до края на ноември

Изберете си една от тях

08.11.2021г. / 13 22ч.
Михаела Лазарова
Снимки: pixabay

Снимки: pixabay

Разчитането на таро карти винаги е вълнуващо, особено когато се отнася до любовния ни живот. Вълнуваме се какво ни очаква в близкото бъдеще. Днес споделяме с вас три карти. Изберете една от тях и вижте какво показват за вас до края на месец ноември.

1. Асо пентакли

Падна ви се чудесна карта, която показва, че съдбата ще украси любовния ви живот до края на ноември. Нова романтика е на хоризонта за тези от вас, които си нямат половинка, като това може да се окаже съюз, който да е от дълбоко значение за вас.

Таро карти за ноември за всяка зодия

Ако вече сте във връзка, очаквайте тези взаимоотношения да станат по-дълбоки и по-пълноценни. Нов етап на интимност, състрадание и разбирателство. Не забравяйте, че хората идват в живота ни с причина. Картата показва, че в близкото бъдеще ще взимате решенията свързани с любовта, доверявайки се на вашите чувства и интуиция.

2. Двойка пентакли

Вашата карта ви напомня, че ако искате да живеете живота си пълноценно, трябва да намерите начин да планирате и проектирате какво искате да правите и какво трябва да направите. Нещата с любовния ви живот са напът да се променят. Двойка пентакли е карта, която обикновено се появява, когато имате много отговорности, за които да мислите, а любовта може да не влиза в плановете ви. Сякаш жонглирате между задълженията и любовта. Не забравяйте, че всяко нещо изисква усилия. Ако тази връзка е важна за вас, внимавайте да не пренебрегвате партньора си.

Необвързаните е добре да помислят кое е най-важно за тях в настоящия момент и дали търсят нова връзка само за да не са сами.

Любовен хороскоп за ноември

3. Върховната жрица

Много интересна таро карта, която показва, че бъдещето в любовен план може да ви носи щастливи мигове. Но Върховната жрица предполага, че човек се нуждае от търпение и доверие за интуицията си. Може да откриете, че партньорът ви ви намира за много привлекателни и това е прекрасно. Тази карта обаче ви казва да слушате вътрешния си глас и ако не сте съвсем сигурни в него или чувствата му, да направите крачка назад.

Свързани статии

Върховната жрица се показва в светлина, подобна на тази на картата Луна, когато става въпрос за любов и взаимоотношения. Любовта е мистерия. Тази карта ви помага да разрешите любовните проблеми, да общувате с половинката си и да стигнете до същността на проблемите си.

Ако изпитвате чувство на несигурност, ще търсите истината, но не действайте прибързано, защото може да се окаже, че преценката ви е грешна. За необвързаните може намирането на нов партньор да се окаже по-бавно, да изпитвате емоции към човек, който не може да ви отговори със същото.

Коментирай