Интимно

Как ще се промени връзката ви през 2022-а според зодията ви?

Какъв ще бъде любовният живот на различните зодии през новата година

06.12.2021г. / 16 34ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Ако имате чувството, че любовният ви живот е зациклил и не търпи никакво развитие от дълго време, това е заради бавното движение на Плутон, който се противопоставя на вашия знак. Добрата новина е, че това е последната година, в която Плутон е в труден аспект спрямо вашето Слънце. Енергията Плутон-Слънце има тенденция да носи наситени и интензивни преживявания. Използвайте новата година, за да анализирате връзката си и да се отворите повече към партньора си, за да скрепите връзката си и да я превърнете в нещо по-дълбоко.

С кои 3 зодии всеки знак може да има щастлива любов?

Лъв

За Лъвовете 2022-а година ще бъде годината на установяването на дълбоки връзки и пренасянето на отношенията на следващ по-сериозен етап. Сатурн, планетата на ограниченията, ще се погрижи за отношенията ви през цялата следваща година. Тя ще се движи във вашия дом. Това означава, че ще станете по-сериозни към връзката и партньора си. Ако половинката ви не изпълнява задълженията и ангажиментите си към вас и връзката ви, това може да означава, че ще потърсите друг, който да го прави.

Дева

За Девите 2021-а година беше по-скоро бавна в любовен план. Всичко се развиваше с лежерни темпове във връзките им, но това ще се промени през 2022-а. В началото Юпитер ще подгрее вашия дом на брака. Може да решите, че сте готови за голямата крачка, както и да я предприемете независимо дали живеете дълго време заедно или сте двойка от сравнително скоро. Има вероятност връзката да прерасне в годеж или брак. Годината е подходяща за създаване на семейство. Това ще бъде една от най-добрите години в любовта за Девите.

С кои зодии сте най-съвместими в любовта и връзките

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )
Свободно време