Интимно

Как да разберете дали някой ви харесва според зодията му

Различните знаци изразяват симпатиите и чувствата си различно

12.01.2022г. / 08 51ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

Ако Козирог ви харесва, той ще ви направи свой приоритет. В началото тази зодия е резервирана и дистанцирана. Това е така заради дълбоко вкоренената им дисциплинираност. Когато се отпуснат обаче, те ще ви направят приоритет номер едно в живота си. Козирозите не се впускат току-така във връзки. Ако ви харесват, то е защото са намерили във вас потенциален дългосрочен партньор. За тях изграждането на връзка е цел с първостепенно значение. Ако Козирог е влюбен във вас, той ще се постарае да се доближи до вас максимално, но с известно неудобство. Маниерите им са безупречни, когато са влюбени и ще се опитат да ви накарат да се почувствате на върха на света.

6 причини огнените зодии да се справят по-добре в любовта

Водолей

Водолеят е един от най-независимите знаци в астрологичния спектър. Те са самодостатъчни и въпреки многобройните си приятели, те трудно установяват връзки. Ако връзката им стане скучна, те са склонни веднага да я прекратят или да демонстрират убийствена апатия към половинката си. Добре им е да са във връзка, но също толкова добре им е и да са необвързани. Но ако се влюбят, те ще започнат бавно и полека да ви правят част от своя свят, от социалния си кръг, от семейството си. Като въздушен знак Водолеите обикновено имат много приятели. Ако започнат да проявяват желание да ви запознават с тях, определено ви харесват.

Зодиите, които винаги ще се привличат

Риби

Рибите ще положат усилия да се навъртат около вас. Ако ви харесват, Рибите ще искат да бъдат край вас, за да ви опознаят повече. Те ще се надяват да ги забележите, защото трудно ще направят първата стъпка. Романтични и стеснителни са по природа. Обичат да усетят, че с партньора си са едно цяло и именно това търсят в една връзка. Докато се уверят, че сте именно такъв човек, който може да е тяхна потенциална сродна душа, те ще правят всичко възможно да са покрай вас, за да ви наблюдават и усетят.

Коментирай