Интимно

3 начина да накарате любимата си да се чувства като богиня

Малките неща, важни за жените във връзката

17.01.2022г. / 14 36ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

За една жена е много важно да се чувства в безопасност във връзката си. Любовта на жената минава през обожанието на мъжа до нея. Мъжът е най-щастлив, когато жената до него му се възхищава, харесва всичко, което той прави и го оценява, хвали го и му е благодарна.

Може да звучи сложно да съхраните връзката и чувствата си, но всъщност не е съвсем така. Колкото е сложно, толкова е и просто. С някои малки жестове всеки ден можете да засвидетелствате любовта си и да правите връзката си още по-силна.

15 малки неща, които значат много за една жена

Повечето жени изпитват несигурност във външността си, невинаги са сигурни дали тялото им изглежда привлекателно за мъжа до тях. Стараят се да прикриват бръчките си, несъвършенствата си, подреждат косата си в красива прическа, носят грим, за да са красиви и привлекателни. Всичко това обаче е на повърхността. Когато мъжът прозре, че за него вие сте единствената, той ще се постарае да ви накара да се чувствате като богиня. Щастливата жена прави и връзката щастлива. Някои мъдри мъже знаят това и се стараят.

Ако сте мъж, който все още не знае как да накара любимата си да се чувства като богиня, вижте 3 прости начина да го направите.

1. Накарайте я да не се чувства сякаш трябва да прави всичко сама.

Една жена трябва да знае, че може да разчита на мъжа до себе си. Дамите в днешно време са силни, но не могат да носят цялата отговорност за връзката и за задълженията в нея, както и вкъщи. За да я накарате да се чувства като истинска богиня, не я оставяйте да ви моли да направите нещо. Правете го сами без да се налага тя да ви подсеща. Отменяйте я в някои задължения. Включвайте се повече в общите задачи и не се отнасяйте с нея като с домакиня, която има само тази функция във връзката ви.

Защо е лесно да се влюбиш в жена от зодия Козирог?

2. Кажете ѝ, че ще я подкрепяте във всичко.

Някои мъже правят грешката да не одобряват нещата или хобитата, професионалните ангажименти или други интереси, които нежните им половинки имат. Оттук произтичат и много проблеми във връзките, които често се явяват като непреодолими. Ако двамата партньори проявяват неотстъпчивост към интересите и заниманията на другия, без да ги приемат, това може да доведе до срив в отношенията. Вместо това подкрепяйте любимата си жена в нещата, които прави. Очаквайте същото от нея в отговор на любовта ви.

Отличителни черти, които мъжете търсят в една жена

3. Бъдете постоянни в усилията си.

Ако си обещаете да правите повече жестове за любимата си жена, но бързо се откажете след една-две прояви на разбиране и подкрепа, това ще попречи на отношенията ви. Старанието трябва да е постоянно. За да се почувства обичана една жена, да се усеща като богиня във вашите очи, тя трябва непрекъснато да усеща подкрепата ви, утехата ви, силното ви рамо, на което да се опре в нужда.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 2 години )
Здраве и красота