Интимно

10 неща, които мъжете казват, когато наистина ви харесват

Признаците, които издават мъжките симпатии и чувства

07.02.2022г. / 10 03ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Начините, по които можеш да кажеш или покажеш на някого, че го харесваш, са много. Както жените, така и мъжете имат своя арсенал от начини да демонстрират чувствата и симпатиите си. Когато един мъж наистина харесва една жена, той ще ѝ го покаже не само с действия, но и с думи. Има някои неща, които един мъж би казал само ако ви харесва. Той ще ви го каже в разговор или ще ви го напише в съобщение. Това са техните сигнали и начини да покажат, че искат ясно да разберете, че ви харесват.

9 признака, че той не ви харесва и нямате шанс

1. „Това ми напомня на теб“.

Това изречение показва, че мъжът мисли за вас. Той се сеща за ситуации с вас, споделени моменти, неща, които сте казали и които му напомнят за вас в дадената ситуация. Този начин е деликатен, неагресивен и е по-скоро характерен за мъже, които не са алфа и които имат лек страх от отхвърляне и нараняване. По-скоро е намек, с който да ви подскажат, че имат симпатии към вас.

2. „Мога да ти помогна с това“.

Мъжете обичат да са необходими. За тях е важно да знаят, че могат да помогнат на жените, да поемат част от тежестта, с която нежният пол се сблъсква. Кодирано е в природата им да се притичват на помощ, когато една дама има нужда от това, макар да не става въпрос за кой знае колко тежка задача. Мъж, който ви харесва или е влюбен във вас ще предложи помощта си.

25 ясни знака, че той ви харесва много

3. „Изглеждаш страхотно“.

Ако той ви каже, че изглеждате страхотно, не се замисляйте дали е от любезност или не – това е начин да ви покаже, че ви харесва. Обърнете внимание на комплиментите, които прави. Те говорят красноречиво.

4. „Говорех с майка ми…“.

При това изречение има два варианта – или да ви смята за добра приятелка, с която да сподели, или ви харесва истински и иска да е по-искрен, прям с вас. Мъжете не включват в разговорите близките членове на семейството си пред кого да е. Когато един мъж заговори за това какво е споделил с майка си пред жена, това обикновено е сигнал, че тази жена е специална за него.

Знаци, че той ви харесва и това го плаши

Коментирай