Интимно

5 неща, които влюбеният мъж не би направил

И нещата, които ще направи, ако ви харесва истински

11.05.2022г. / 15 47ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато някой мъж ви харесва, лесно ще разберете това. Погледите, смехът на шегите ви, желанието за близост и прекарване повече време заедно ще ви подскажат, че мъжът има интерес към вас. Но ако той е влюбен, ще показва и още.

10 красноречиви признака на влюбения мъж

Има и някои неща, които влюбеният мъж никога не би направил. Те са доказателство за истинските му чувства.

Кои са нещата, които един мъж не би направил, ако ви харесва истински?

Той няма да прави планове

Свикнали сме да смятаме, че влюбените мъже правят планове, които включват жените, които харесват. Това е абсолютно вярно. Но ако той не си прави планове за уикенда, докато вие не му потвърдите, че сте свободни и ще имате време, което да прекарате заедно, той не запълва графика си. Чака до последно да му се обадите в петък вечер и да му кажете дали ще заминете заедно на романтичен уикенд или просто ще бъдете заедно за почивните дни. Това е красноречив знак, че той е влюбен във вас и пренебрегва собствените си планове, за да е с вас.

Той говори с вас за другите момичета

Когато сте в началото на връзката е напълно нормално да се разпитвате за бившите. Ако вашият партньор иска да знае подробности, значи наистина се интересува от вас, иска да знае как сте реагирали, какво се е случило с предишните ви връзки, какви са нагласите ви и какво да очаква. Тук могат да се появят и някои червени флагове. Ако той говори прекалено гневно за бившата си или постоянно вмята подробности от отношенията им, това може да означава, че не я е преодолял все още.

15 объркващи, но сигурни знаци, че един мъж е влюбен във вас

Той ще прави секс с вас, но няма да споделя подробности с приятели

Когато сексът е просто секс, мъжете говорят за това постоянно с приятелите си. Разказват подробности, пикантни детайли, дори преувеличават, за да се направят на по-интересни пред момчетата. Когато обаче мъжът е влюбен и има истински чувства, той няма да споделя подробности за секса с жената, която обича.

Той няма да ви кара да се чувствате неудобно

Влюбеният мъж ще се старае да се чувствате максимално комфортно в неговата компания. Той ще се грижи за вас, ще ви пита дали сте добре, ще се интересува какво мислите, какво искате. Влюбеният мъж не би направил нещо, с което да ви накара да се почувствате зле, поне не и умишлено.

10 знака, че наистина сте влюбени

Той ще инициира контакт

Ако един мъж ви харесва или е влюбен във вас, той ще се опитва да осъществи контакт пръв. В много случаи комуникацията е чудесна, говорите си като по вода, разменяте си съобщения, но те са следствие на вашата инициатива. Много мъже отговарят на съобщения и поддържат комуникацията, но не я инициират. Правят го, защото са физически привлечени или имат някакъв интерес към вас, но нямат сериозни намерения. Ако обаче човекът до вас пръв започва разговорите с вас, това е знак, че има чувства.

Коментирай