На 3 юни ретроградната фаза на Меркурий приключва. След тази дата комуникацията постепенно ще се подобрява. В понеделник на 30 май ни очаква новолуние в Близнаци. Ще можем да разрешим романтични дилеми, да срещнем нова любов или да задълбочим любовната си връзка, ако имаме такава. В края на седмицата Сатурн става ретрограден в знака на Водолей. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп. 

Овен

В първата седмица на новия месец ще успеете да постигнете повече душевно равновесие, което със сигурност ще ви помогне при взимането на важни решения относно любовния ви живот. Новолунието в Близнаци попада във вашия сектор на съобщенията, сигнализирайки, че някои нови идеи и мисловни модели може да проработят във ваша полза.

Любовен хороскоп за юни

Понякога, когато променим гледната си точка, всичко може да се промени за миг. Много е възможно някои от вас да са се фокусирани върху отрицателно преживяване в отношенията или динамика от миналото или настоящето. Когато промените начина, по който гледате на нещата, всичко се променя.  Опитайте се да мислите за любовния си живот обективно.