Интимно

10 сигурни знака, че сте влюбени в грешния човек

Признаците, че не се чувствате на мястото си

07.06.2022г. / 12 01ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки е бил там – в дълбините на съмненията в началото на връзката. Съмнения дали сте с правилния човек, дали имате бъдеще, дали ви обича, дали това е което искате от връзката си. Понякога се влюбваме в грешния човек и дори не го осъзнаваме. Игнорираме знаците, че не трябва да продължаваме да се мъчим, но влюбеното ни сърце заслепява преценката ни.

20 романтични неща, които да кажете на любимия си човек

Кои са 10-те най-явни признака, че сте влюбени в грешния човек?

1. Чувствате, че не можете да се държите естествено.

Когато не можете да бъдете себе си в компанията на партньора си, това определено е сигнал, че не се чувствате на място. Истинската любов предполага да бъдете приети такива, каквито сте. Не трябва да се преструвате, за да се харесате. Не трябва да внимавате какво точно говорите, за да не стъпите накриво. Трябва да сте максимално естествени. Ако не сте такива, значи сте с грешния човек, който ви потиска.

2. Нещастни сте.

Бъдете честни със себе си. Признайте си дали сте нещастни и каква е причината. Не е добра идея да потискате чувствата си задълго, защото това ще ви накара да се чувствате като под налягане. В някакъв момент напрежението ще се окаже твърде голямо, за да му устоите.

7 признака, че се срещате с грешния човек

3. Партньорът ви ви изтощава.

Емоционалното изтощение подсказва, че не сте с точния за вас човек. Когато не се чувствате заредени и пълни с енергия в неговата компания, значи той е неподходящ за вас. Добрият партньор трябва да ви кара да се чувствате отпуснати, да искате да прекарвате време в неговата компания, да се усмихвате и да се зареждате. Ако това не се случва, значи той просто не е за вас.

4. Приятелите като показател.

Приятелите могат да са сериозен фактор в една връзка. Ако излизате с някого, който не ви представя на приятелите си или не обича да ви взима с него, когато излиза с тях, това е много лош знак за отношението му към вас.

Ранни признаци, че имате връзка с точния човек

5. Никога не говорите за бъдещето си.

Колкото и да потискате несходствата между вас, в някакъв момент те ще изпъкнат. Един от показателите, че сте с грешния човек е, ако не говорите за общото си бъдеще. Не обсъждате как си представяте съвместния ви живот занапред. Не говорите за това какво искате от връзката и живота си. Не споделяте общи цели.

Коментирай