Интимно

Любовен хороскоп за 4 – 10 юли

Динамична любовна седмица

04.07.2022г. / 15 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В първата седмица на юли Марс влиза в знака на Телец и ще се задържи в него до 20 август. Въпреки че новите любовни връзки може да се случват по-бавно, това всъщност няма да е лошо, но и няма да се откажем от любовта. Комуникацията по отношение на по-чувствителни теми може да се подобри, благодарение на навлизането на Меркурий в знака на Рак. Важно ще бъде да не гледаме към миналото. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Месечен хороскоп за юли

Овен

През първата седмица на новия месец родените под знака на Овена ще бъдат готови да покажат своя любовен интерес. Марс, който е вашата управляваща планета, влиза във вашия сектор на самооценка на 5 юли. Планетата воин е тук, за да гарантира, че сте напълно мотивирани да отстоявате своята стойност във всяка връзка или в потенциална такава.

Знаете точно какво можете да предложите, поради това не сте склонни да се примирите с никого, който не ви цени, или с всяка ситуация, в която не можете да бъдете пълноценно себе си. Каквото и да се случи, останете верни на себе си. Сериозно обвързаните ще се радват на хубава любовна седмица.

Коментирай