Интимно

Мъжът, с когото излизам изчезна...

Причината може да е във вас

07.08.2022г. / 06 50ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Ето един сценарий, който може да ви се стори познат. Излизате със симпатичен и на вид сериозен мъж вече няколко седмици или месеци. По всичко личи, че си пасвате идеално – прекарвате прекрасно заедно, смеете се, имате общи интереси. Докато един ден се случва нещо странно – той изведнъж просто изчезва… Спира да отговаря на обажданията ви, на съобщенията ви, блокира профилите си в социалните мрежи. Това му поведение може да започне и по друг начин – лека-полека вие да усетите, че нещо става, той изстива и се отдалечава от вас, докато най-накрая – съвсем изчезне… Вие се чувствате объркана, започвате да си задавате въпроса: „Какво става“. Какви може да са причините за това странно поведение?

Той се чувства притиснат

Понякога ние, жените имаме склонност да прибързваме с плановете за бъдещето, което може да накара мъжа до нас да избяга. Това че прекарвате добре заедно и се забавлявате невинаги означава, че връзката ви ще има бъдеще. Може би е просто това – няколко прекрасни седмици или месеци от живота ви заедно, а след това – всеки по пътя си. Навярно той ви е дал сигнали за това, но вие не сте ги забелязала, тъй като сте силно увлечена от него. Направете своите изводи и продължете напред с живота си. Не правете грешката да задълбавате и да си блъскате главата, прекарвайки безсънни нощи и чудейки се какво у вас не е наред. Вместо това приемете ситуацията като ценен опит.

Мъжът не иска сериозни взаимоотношения

Макар и да дава всичко от себе си, да се раздава за вас, възможно е единственото, което иска да е само секс. Това ще разберете много ясно, ако цялото внимание, обаждания, срещи и прекрасно време, изкарано заедно изведнъж изчезнат, след като правите секс. Някои мъже са много умели в този период на ухажване, но за съжаление, губят интерес, щом постигнат целта си.

Неподходящият момент

Излизате с мъж, към когото имате силно привличане, той също. Срещите са страхотни и изпълнени със забавления, и въпреки това – той изчезва. След време виждате същият този мъж – той вече има сериозна връзка и изглежда, че другата дама е жената на живота му. Защо тя, а не вие? Отговорът може да е много прост – моментът не е бил подходящият за него. Понякога няколко месеца или година могат да се окажат нужното време, в което човек да разбере какво точно иска.

Той има друга жена

Боли да го признаем, но за съжаление, понякога мъжете са лъжци. Могат умело да прикриват паралелна връзка, дори брак. Друг път пък смело признават за взаимоотношенията си още на първата ви среща, което понякога вместо отблъскващо, може да подейства дори съблазнително. Брачните отношения могат да са причина за внезапното му изчезване. Не съжалявайте за това развитие на нещата. Не бихте искала да имате такъв човек до себе си. Съдбата ви е направила услуга!

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 година )
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 година )
vseki ima pravo da imma neklko sas koito iska da se sresta zaiceta sladki
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 година )