Интимно

Любовен хороскоп за 22 – 28 август

Очакват ни промени

22.08.2022г. / 15 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През следващите дни Меркурий навлиза във Везни, създавайки космически балансиран начин на мислене по отношение на любовта. Новолунието в Дева също ще ни помогне да управляваме внимателно подробностите в различните си романтични ситуации. Може да бъдем вдъхновени да направим произволни жестове към настоящите или потенциалните ни любовни партньори. Промени и любовни драми няма да липсват, особено за Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Признаци, че сте прекалено на разположение във връзките

Овен

Тази седмица Меркурий навлиза във вашия сектор на отношенията, което ще помогне за подобряване на комуникацията между вас и партньора ви. Ще гледат е в една посока при разрешаването на важни въпроси, разговорите ви ще бъдат по-хармонични.

От друга страна, необвързаните представители на зодията ще се замислят доста върху това какво биха могли да дадат на нов партньор. С какво, като нематериални притежания, влизат в една връзка. Това ще им помогне да започнат да гледат в посока, в която да могат да подобрят някои неща в отношението си към любовта и връзката като цяло.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 1 година )
До anonimen: da. az su6to . obi4am da sme samo az i liubim 4ovek .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 година )
obicham si telceto tolkova drugi planetyanki da ne vitayat okolo nas i da ne se opitvat da sazdavat smut
отговор Сигнализирай за неуместен коментар