През следващите дни Меркурий навлиза във Везни, създавайки космически балансиран начин на мислене по отношение на любовта. Новолунието в Дева също ще ни помогне да управляваме внимателно подробностите в различните си романтични ситуации. Може да бъдем вдъхновени да направим произволни жестове към настоящите или потенциалните ни любовни партньори. Промени и любовни драми няма да липсват, особено за Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Признаци, че сте прекалено на разположение във връзките

Овен

Тази седмица Меркурий навлиза във вашия сектор на отношенията, което ще помогне за подобряване на комуникацията между вас и партньора ви. Ще гледат е в една посока при разрешаването на важни въпроси, разговорите ви ще бъдат по-хармонични.

От друга страна, необвързаните представители на зодията ще се замислят доста върху това какво биха могли да дадат на нов партньор. С какво, като нематериални притежания, влизат в една връзка. Това ще им помогне да започнат да гледат в посока, в която да могат да подобрят някои неща в отношението си към любовта и връзката като цяло.