Интимно

Признаци, че сте прекалено на разположение във връзките

Защо не трябва да сте винаги готови да откликнете

19.08.2022г. / 15 50ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Срещите са вълнуващи, особено когато дълго време сте търсили любовта и вече нямате търпение да се обвържете, да откриете точния партньор. Това може да ви вкара в капана на прекаленото разположение. Когато сте готови на всичко, само и само да задържите вниманието на човека, с когото се срещате, това лека-полека ви прави все по-малко интересна. Отчаянието си личи от далече. То може да отблъсне дори най-влюбения мъж. 

5-те най-големи червени флага по време на срещи

Срещите са игра. В тази игра трябва да изиграете картите си по най-добрия начин, ако искате да накарате един мъж да се влюби във вас. Мъжете са преследвачи и ловци. Не бихте привлекли вниманието им, ако сте на разположение винаги и по всякакви начини. 

За да разберете дали сте твърде благоразположени във връзките си, отговорете на следните въпроси. 

Приемате ли покани за срещи в последния момент?

Ако не се замисляте и приемате моментално, когато някой ухажор ви покани на среща, това означава, че сте прекалено на разположение. За да сте по-загадъчни, опитайте се да не откликвате веднага на всяка покана, още повече ако е в последния момент. Така ще изглеждате по-заети, загадъчни, интригуващи. Ако сте винаги на разположение мъжът свиква, че може да си играе с вас както си поиска и както му е удобно. Не се учудвайте, ако скоро изгуби интерес към вас. 

5 причини отново да ходите по срещи след раздяла

Винаги ли вдигате телефона веднага, когато той звъни?

Ако правите това, той ще започне да си мисли, че държите телефона си в ръце в очакване на обаждането. Следващият път, когато ви се обади, не вдигайте веднага или просто оставете линията да дава свободно. Върнете обаждането след известно време. Не показвайте, че сте на разположение във всяка минута. 

Веднага ли позволявате той да отменя срещите ви и да ги насрочва за друг час и ден?

Това е много голяма грешка. Ако се съгласявате с всяка промяна на срещите, това означава, че сте абсолютно винаги на разположение за каквито и да е промени от негова страна. Изглеждате сякаш нямате мнение, нямате личен живот, в очакване сте на принца от приказките и сте готови на всичко, което той поиска от вас. 

20 признака, че още не сте готови да излизате по срещи

Вие ли сте инициатор на всички срещи?

Ако не получавате достатъчно обаждания от мъжа, с когото се срещате, а поканите идват предимно от вас, това може да е сигнал, че вие сте твърде благоразположени, а той няма особен интерес. В момента, в който осъзнаете това трябва да спрете да го търсите постоянно. Ако той започне да ви търси, дайте му шанс. Ако не го направи, просто прекратете подобни отношения, защото са токсични за вас и не водят доникъде.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 година )