Интимно

11 знака, че някой ви харесва

Интересуват се как е минал денят ви

12.09.2022г. / 05 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато се запознаваме с нова личност или се сближаваме с човек, когото вече познаваме, съвсем естествено се вълнуваме дали той ни харесва или не. Понякога можем да се подведем сами в грешна посока или да получим смесени сигнали. Ако следим обаче за някои ясни знаци в поведението на човек, ще добием повече представа за симпатиите му към нас или липсата им.

Вижте 11 знака, че някой ви харесва.

1. Гледа ви, когато разговаря с вас. Това е ясен знак, че този човек ви харесва. Той внимателно следи какво говорите, не ви изпуска от очи и гледа да срещне погледа ви.

2. Смее се на шегите ви. Смехът е заразен, особено когато харесваме някого, тогава сме склонни да се засмеем и на нещо, което не е толкова смешно, но е казано от този човек.

Камъни за късмет според личното число

3. Забелязва хубавите неща във вас. Винаги е хубаво, когато някой те смята за невероятен и интересен. Това означава, че обръща внимание на личността ни, освен на външния ни вид.

4. Стреми се по-често да прекарва време с вас. Ако някой ви харесва, то той ще полага усилия в това да се срещате по-често или ако нямате тази възможност всеки път ще гледа да навакса липсата ви с комуникация по телефон, в социални мрежи.

5. Съветват се с вас за разни неща. Ако някой се интересува от вас, той често ще търси мнението ви относно различни въпроси. Причината е, че искат да знаят какво имате да кажете, защото уважават мнението ви.

Знаци, че вашият ангел пазител е наблизо

6. Интересуват се как е минал денят ви. Това също е показател, че не сте безразличен на някого, че го е грижа за вас.

7. Не се притеснява от романтични ситуации. Това може да е нещо съвсем просто като среща на кафе, бар, кино.

8. Докосване, уж случайно. Не докосваме някого, когото не харесваме дори и за приятел. Докосването е начин хората да изразят своите емоции и обич.

Свързани статии

9. Имат планове за бъдещето с вас. Това може да се изразява в план за следваща среща дали да бъде в този и онзи ресторант, премиера на филм, постановка или друго приятно мероприятие в близко бъдеще.

Тест: Изберете си ангелско число и вижте посланието му

10. Езикът на тялото му е открит и привлекателен, спокоен. Човекът, който ви харесва ще има отворена позиция на тялото спрямо вас, ще ви докосне в подходящ момент, за да засили ефекта на думите си.

11. Не се страхува да направи следваща стъпка спрямо вас. Ако някой ви харесва, има интерес към вас, чувства се комфортно в компанията ви, в даден момент ще е готов на следваща стъпка, която ще задълбочи взаимоотношенията ви.

Коментирай
Свободно време