Интимно

Картина показва кой е вашият език на любовта

Един забавен тест

13.09.2022г. / 16 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Знаете ли, че според д-р Гари Чапман, автор на поредицата книги „Петте езика на любовта“, вашият език на любовта е начинът, по който вие по същество предпочитате да давате, но и да получавате засвидетелстване на любов.

Всеки един от нас говори на свой език на любовта. Понякога обаче той може да се разминава с този на партньора ни или да не се изразяваме правилно. Един забавен тест ще ви покаже кой е вашият любовен език, чрез който се изразявате, но и обичате да получавате любов.

Какво виждате най-напред на главната снимка? Вижте и какво показва отговорът ви.

1. Малки облаци

Ако сте видели малките облаци в ръцете на жената най-напред, вие сте човекът, който е естествено открит и изразителен. Когато сте заобиколени от хора, вие обичате да разговаряте, да сте в приятна компания. Чувствате се удобно в кожата си, но нямате нужда да сте център на вниманието.

Вашият любовен език са думи на утвърждение. За вас думите са повече от просто нещо, което хората казват. Те имат тежест и смисъл. С тяхна помощ вие успявате да изразите любовта си.

Любовни съвпадения според числото на пътя на живота

2. Жена

Ако първо сте видели жената, то за вас може да се каже, че сте много интересна личност. За другите е истински късмет и удоволствие да ви познават.

Вашият любовен език е физическото докосване. Въпреки че намирате сила и красота в думите, утвърждението, от което се нуждаете от партньора си и утвърждението, което предпочитате да давате най-много при интимността е докосването. То е начин да покажете или получите любов, без да изричате нищо. Намирате го за истински вълшебно.

4 най-често срещани лъжи във връзката

3. Пейзажа

За тези от вас, които са видели този красив пейзаж, може да се каже, че са личности, които винаги забелязват детайлите в живота и в любовта, разбира се. Докато много хора пропускат важните неща, онези малките, които партньорът им споделя, вие внимавате точно за тях.

Вашият любовен език е качествено време.

Като партньор в любовна връзка, за вас е важно с любимия ви човек да имате достатъчно време, за да се фокусирате един към друг. Умеете да се забавлявате, да разнообразявате връзката си и това, че внимавате за малките детайли, много ви помага в любовта.

Коментирай