Свободно време

Любовни съвпадения според числото на пътя на живота

Ето и как да изчислите вашето

04.09.2022г. / 15 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Понякога се замисляме защо привличаме определени хора в живота си и по-специално в любовта. Просто е, имаме общи черти, които ни правят съвместими по някакъв начин с другите. Въпреки това, те не са гаранция, че ще имаме хубава любовна връзка. Чували ли сте за път на живота според нумерологията, някои го наричат лично число? Той е съвкупност от вашата рождена дата, годината, в която сте родени, месецът.

Личното число и парите

Например, ако сте родени на 16 декември 1975 година, за да изчислите вашия път на живота трябва да съберете всички цифри, докато получите едноцифрено число.

Пътят на живота е само до 9.

И така, събирате по следния начин: 1+6+1+2+1+9+7+5=32, сега се събират 3+2= 5. Вашият път на живота е 5. Ако получите сбор 20, 10 и т. н. събирате 2+0=2.

С кой път на живота бихте имали най-добро любовно съвпадение, вижте в следващите редове.

Път на живота 1

Ако това е вашият път на живота, тогава вие бихте били най-съвместими с партньори, които имат 3, 5 и 6 на жизнения си път.

Единицата понякога може да бъде малко властна и мнителна. От другата страна хората с път на живота 3 и 5 могат да се примирят с този вид характер. Номер 3 успява да създава баланс, номер 5 създава динамична енергия, която е в полза на връзката.

За номер 6 може да се каже, че носи хармония, грижа и обич.

Каква жена сте според месеца на раждане?

Път на живота 2

Ако това е вашият път на живота, то вие сте много съвместими с номера на житейски път 6, 8 и 9. За вас може да се каже, че сте родени миротворци и често виждате всички страни на историята. Лесно се справяте и с трудни ситуации.

Това ви прави много съвместими с човек с числото 8, което понякога може да бъде твърде нерешително. И двамата ще се подкрепяте и балансирате. Път на живота 9 също може да бъде чудесен партньор в любовта, тъй като те имат доста сходни черти. Но хората с число 9 са малко щури. С половинка с път на живота 6 ще се радвате на грижа, любов, ще градите стабилност.

Каква е личността ви според месеца на раждане

Път на живота 3

Вашата най-добра съвместимост е с партньори с път на живота 1, 5 и 7. Личностите с число 3 са много креативни и хаотични, независими и имат високо ниво на себеизразяване. Всички тези черти на характера са много подходящи за чертите на личност с път на живота 5. Този човек може да отговаря на вашите нужди от хаос и непредсказуемост. В него може да намерите смелост и да приключенствате заедно.

На вашата креативност би отговорила личност с число 7, помагайки ви да извадите най-доброто от себе си. Що се отнася до път на живота 1, имайте предвид, че хората с това число са малко по-критични.

Коментирай