Интимно

Женски черти, които отблъскват мъжете веднага

Мъжете следят за сигнали, които ги смущават

27.09.2022г. / 06 23ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако чуете мъж да казва, че не се вглежда в малките детайли и не се вглъбява в дреболии, когато търси любовта в лицето на някоя жена, определено не казва истината. Малките неща имат значение. Всеки мъж следи за малки сигнали в женското поведение, които го дразнят или които не може да приеме, смятайки ги за потенциален повод за провал на връзката.

Видове поведения, които отблъскват партньора ви и околните

Кои са чертите в женското поведение, които мъжете не могат да приемат и за които следят при първите срещи с жените?

Дали тя се държи лошо с обслужващия персонал

Ако мъжът е завел дамата си на вечеря, той със сигурност ще следи как жената се държи със сервитьорите, барманите, обслужващия персонал изобщо. Всяко нейно мрънкане, лошо поведение, заяждане със сервитьорите оказва голямо влияние върху мъжката преценка. Мъжете биха се отказали от връзка с жена, която се държи така, защото смятат, че е глезена, надменна, прекалено взискателна и това ще се отрази и върху тях.

7 грешни типа поведение, с които отблъсквате мъжете

Тя е придирчива към храната

Много жени следят какво ядат, за да поддържат фигурата си. Други пък не обичат определени храни и са склонни да избират внимателно, когато поръчват храна в ресторант или заведение. Мъжете се дразнят от тези женски ритуали. Ако ровите в чинията си и отделяте неща, които не обичате, или пък вманиачено следвате определена диета, трябва да знаете, че това отблъсква повечето мъже.

Тя иска деца

Желанието за семейство и деца е прекрасно, но много мъже са отблъснати от този женски стремеж. Дори мъжът да иска абсолютно същото от бъдещата си връзка, усещането, че жената непременно иска деца може да го отблъсне още в самото начало. Мъжете и жените са устроени по различен начин. За да поиска деца, мъжът трябва да е силно влюбен и сигурен, че иска точно тази жена да го дари с дете.

С какво силните жени отблъскват мъжете?

Свързани статии

Докато при жените желанието за дете идва от дълбоко, интуитивно ниво. В някои случаи желанието се появява и при достигане на точка на съзряване, в която жената осъзнава, че вече е готова да бъде майка. Именно в такива моменти женското излъчване е много силно и мъжете го долавят, като това ги кара да се отдръпнат инстинктивно.

10 големи грешки, които жените правят във връзките

Тя има неприятен смях

Смехът има значение за отношенията, колкото и странно да звучи. Ако една жена има дразнещ, писклив, неприятен смях, това би могло да отблъсне мъжете и да ги откаже от това да имат връзка с нея. На пръв поглед това не би трябвало да пречи в избора на дама, но истината е, че много мъже биват отблъснати от дразнещ женски смях.

b

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Ano nimrn ( преди 1 година )
Ta tova iskat pidatelkite mai sas nikoi da ne se zanimavat dabkomandvat
отговор Сигнализирай за неуместен коментар