Интимно

Секс пози за повече наслада

Опитайте поза обърната ездачка

09.10.2022г. / 07 16ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Нека сме откровени – във всяка връзка настъпва момент, в който нещата сякаш не вървят. Сексът е станал по задължение – чисто машинално действие, без страст и плам.

Улисани в ежедневието, забравяме да експериментираме и да опознаваме себе си и нашия партньор – сякаш вече няма смисъл в това. Отново и отново – едно и също. Не е чудно, че се чувстваме така. Но може би, ако решим да проявим малко смелост и изобретателност, ще можем да спасим не само сексуалния си живот, ами и връзката си. Винаги има какво да научим. За да ви помогнем в тази задача – предлагаме ви няколко идеи за секс пози, които ще ви донесат повече наслада и удоволствие. Нетърпеливи сте да научите кои са те? Взимайте лист и химикалка, ето ги:

Отгоре

Една много класическа и въпреки това често забравяна поза. Следващият път, когато правите секс, използвайте момента и доминирайте! Удоволствието е гарантирано. Както за вас, така и за партньора ви. Тази поза предразполага към по-лесно достигане на оргазъм и от двете страни. Ако пък имате леко властна натура – не се притеснявайте да вземете нещата в свои ръце и да навигирате посоката, в която да върви вашето любовно преживяване.

Кучешката

Тази поза ще ви донесе повече увереност, особено ако към обичайното добавите и щипка пиперливост – например палав костюм или пък сложите любимите си високи обувки.

На стол

Тази поза е една вариация на кучешката, но тя може да бъде толкова разнообразна. Можете да сте седнала към края, а пък партньорът ви да е клекнал; можете да сте на колене – с гръб – а за опора да ползвате гърба на стола (или фотьойла). Ако мъжът ви обича да се наслаждава на бюста ви – нека той е седнал на стола, а пък вие да сте отгоре, с гърди срещу лицето му. Развихрете фантазията си!

Подходящите пози при бременност

С краката нагоре

Мисионерската поза може и да е удобна, но понякога може би е прекалено обикновена. Ако искате да я раздвижите малко – опитайте се да си вдигнете краката на раменете на своя партньор. Това ще ви даде допълнително удоволствие – и не само на вас. Ако мъжът до вас не е прекалено надарен – тази поза е именно за вас, тъй като ще ви помогне да усещате по-добре случващото се.

Странично 69

Ако обичате да си доставяте удоволствия с орална любов – тази поза е точно за вас. Този легнал вариант е „по-мързелив“ от класическия и ще ви помогне да стигнете без проблеми до върха на насладата!

Обърната ездачка

Ако вашият партньор харесва дупето ви – дайте му възможност да му се наслади. Разнообразете ездаческата поза и се обърнете.

Седяща поза

Свързани статии

Нека вашият партньор седне, а вие седнете върху него. Ако той свие краката си, това ще направи позата по-лесна и за двама ви. Тази позиция е особено подходяща за двойки, които са по-романтично настроени, тъй като ще можете да се наслаждавате един на друг, понеже ще сте лице в лице.

Мастурбирайте заедно

Един много лесен начин да си доставите взаимно удоволствие. За много мъже това действа наистина възбуждащо – да видят как жената до тях се превръща в палавница, която не се страхува да опознава себе си, знае какво иска и как точно го иска!

За да внесете допълнително разнообразие в сексуалния си живот, не се притеснявайте да опитвате нови неща. Купете си палав костюм, еротично бельо или пък секс-играчки. Опитайте да правите любов на необичайни места – кухненската маса, коридора или пък тъмното мазе… Защо не?! И в любовта, и в секса всичко е позволено – стига да доставя удоволствие и на двете страни.

Коментирай