Интимно

Как го харесват мъжете? Тайните сексуални фантазии, за които те не говорят

Креватните забавления с повече от една жена съблазняват мъжете

05.11.2022г. / 14 47ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Човешкото съзнание е една необятна вселена. Колкото и да си мислим, че познаваме даден човек, дори след години можем да разберем за него неща, за които не сме и предполагали. Но как изобщо това може да ни учудва? След като понякога установяваме, че ние не познаваме добре дори самите себе си. За да живеем по-пълноценно, ние започваме да си задаваме въпроси и лека-полека да навлизаме в дебрите на съзнанието си. Но склонни ли сме да споделим това, което откриваме там? Да говорят за фантазиите и желанията си за мнозина се оказва мисия невъзможна. Това става още по-трудна задача, ако става въпрос за секс. Понякога ни е доста трудно да разберем какво иска силният пол, тъй като мъжете предпочитат да действат, а не да споделят. Има ли начин да надникнем в съзнанието им и да разберем кои са скритите им фантазии?

В следващите редове ще ви споделим някои тайни желания, за които мъжете рядко говорят. Ето ги и тях:

Да ги преследват и да се възползват от тях

Може би това е една от най-често срещаните мъжки фантазии – мъжът тайно желае да бъде преследван и вие да се възползвате от него, режисирайки изцяло любовния сценарий. Според специалисти, независимо дали става въпрос за партньорка, която доминира напълно или пък за пламенна любовница, която знае какво иска и как да го получи, много мъже намират увереността и дързостта за изключително възбуждащи. Каква е психологическата причина за това? Понякога да си вечно силният и преследващият може да действа на господата много изтощаващо. Обърнете ролите и бъдете готови сексуалният термометър да се нажежи до червено! Освен това, тази малка игра ще накара егото на мъжа да скочи до небето – той ще се почувства желан и обичан.

Да им правят орална любов

Секс изследователи споделят, че мъжете тайно копнеят за неща, които по принцип не получават. Дори да ви звучи прекалено обикновено – повярвайте – това е една от най-големите мъжки фантазии. Да го изненадате с орална любов, ако по принцип не правите такава, ще накара партньора ви да полудее и да ви преоткрие.

Да воайорстват

Много мъже намират за особено възбуждащо да наблюдават как жена задоволява друга жена. Воайорството е една от най-често срещаните им тайни фантазии. Това може да включва както да гледат постоянната си партньорка да прави секс с други, да мастурбира сама докато стигне до оргазъм, или пък просто да наблюдава хора, хванати „в крачка“. Много от мъжките фантазии идват от филмите за възрастни, но първопричината за тях понякога може да бъде изолирането. Понякога мъжете изживяват фантазиите по-добре, гледайки ги, отколкото споделяйки ги със своята партньорка.

Да правят секс на обществено място

Да правят секс на място, на което могат да бъдат хванати или видени, действа на мъжете като много силен сексуален стимул. Тези действия могат да предизвикат срам или дори законови последствия. Подобна възбуда може да предизвика и сексуален акт, който може да се извърши на нетипично място – например у дома на родители, съседи или пък приятели. Подобен ефект има и ако правите секс в хотел, или пък просто се разхождате голи вкъщи или на терасата.

Да доминират

Понякога мъжете фантазират за абсолютна доминация – да имат силата и възможността да дирижират всичко случващо се под завивките, може да им подейства като сексуален допинг. Част от подобни фантазии може да са връзването, пляскането, говоренето на „мръсни думи“. Някои мъже обичат да изживяват желанията си наблюдавайки ги, докато други обожават да говорят за тях.

Да участват в тройка

Какво би било по-хубаво от секс с жена? С две жени, разбира се! Според проучване, проведено сред хетеросексуални мъже, това е едно от най-големите им сексуални желания. За тяхно съжаление, то често пъти остава неосъществено, защото партньорките на господата не са толкова склонни да го направят реалност.

Коментирай