Интимно

5 дълбоко привлекателни черти, които мъжете търсят за дългосрочна връзка

Какво търсят мъжете у една жена

28.11.2022г. / 07 25ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато знаете какво търсите в любовта е по-лесно да отсеете партньори, с които потенциално няма да имате успех. Един от най-влиятелните фактори в тази посока са личностните черти, чертите от характера. Те са външното измерение на вътрешните нагласи. Показват как мисли, действа човек, какви са разбиранията му, какъв е характерът му. Според тях преценявате дали бихте могли да имате съвместимост с някого или не.

7 стъпки, които ще ви направят по-привлекателни за мъжете

Както жените, така и мъжете имат своите критерии за това какви личностни черти търсят у потенциалния си партньор. Има някои особено привлекателни женски черти от характера и личността, които действат като магнит за повечето мъже.

Кои са 5-те дълбоко привлекателни черти, които мъжете търсят за дългосрочна връзка?

1. Самоувереност.

Самоувереността е показател за характер и добра самооценка. Много по-привлекателни са жените, които знаят стойността си и не се страхуват да я демонстрират за разлика от свитите, срамежливи и неуверени жени, които имат нужда от постоянно валидиране, за да се чувстват сигурни.

Защо големите очи са по-привлекателни за мъжете?

Един мъж не иска жена, която не е уверена в себе си, защото тя постоянно ще настоява той да я кара да се чувства добре. Това е изтощително и може да отблъсне всеки мъж, защото ще го накара да се чувства притиснат постоянно да подсигурява нейното самочувствие. В крайна сметка самочувствието идва отвътре и всеки е отговорен сам за себе си какво излъчване и нагласа ще демонстрира.

2. Независимост.

Мъжете биват привлечени силно от жени, които са независими и умеят да се справят сами с живота и предизвикателствата в него. Независимата жена не разчита някой друг да осигурява живота ѝ, да плаща сметките ѝ, да я подкрепя постоянно или да я тика напред в кариерата ѝ. Това излъчване действа освобождаващо и привлича мъжете, защото дава сигнал за самостоятелност, устойчив характер и способност за посрещане на трудностите с високо вдигната глава.

Най-привлекателните физически черти на всяка зодия

3. Много смях, ведрост и добро настроение.

Мъжете моментално биват привлечени от жени, които обичат да се смеят много, имат чувство за хумор и са винаги в добро настроение. Позитивното излъчване и лесната комуникация са магнетични и правят жените, притежаващи тези качества, много привлекателни. Ако се смеете често и от сърце в мъжка компания, незабавно ще привлечете вниманието на минимум един мъж. Смехът подсказва отвореност към общуване, което е основа за нещо по-голямо и дълбоко. Начумерените и сърдити дами обикновено остават незабелязани.

Свързани статии

4. Женственост.

Мъжете и жените са противоположности, които се привличат. По тази причина колкото по-женствено излъчване има една жена, толкова по-привлекателна е тя за мъжкото око. Ако се държите мъжки, показвате сила, устойчивост и характер, но същевременно излъчвате крехка женственост, грация и чар, това е комбинация, която ви прави невероятно привлекателни и обаятелни в мъжките очи.

Как да хващате окото на мъжете всеки път

5. Сексуална освободеност.

Задръжките в секса пречат на любовния живот. Пречат и на привлекателността ви. Ако имате сексуални притеснения, това си личи в поведението ви, издава несигурността ви и е знак за мъжете, че може да им доскучае с вас в леглото. Ако сте отворени към експерименти, фантазии и опитване на нови неща, ще бъдете сред най-желаните дами.

Коментирай