Интимно

Как да хващате окото на мъжете всеки път

10 женски тайни на привличане и чар

21.09.2022г. / 16 16ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Търсенето на любовта изглежда като нещо просто и обикновено, но всъщност не е толкова лесно да привлечете вниманието на мъжете, особено ако сте срамежливо момиче. Да накарате мъж да се влюби във вас може да е истинско предизвикателство, най-вече ако не сте самоуверена и с високо самочувствие.

7 неща, които правят мъжа неустоимо привлекателен

Излизането по срещи в много случаи изисква майсторство и похвати, които правят една жена привлекателна и обаятелна. За да успеете в това начинание, вижте кои са начините да „хващате окото“ на мъжете всеки път.

Ето 10 начина да успеете:

1. Бъдете уверени в себе си.

Уверените жени са много по-привлекателни от плахите и такива с ниско самочувствие. Ако сте боязливи и предпазливи в думите и действията си, ако излъчвате страх и неувереност, това автоматично ви прави не особено привлекателни, дори незабележими. Излъчването на увереност и високо самочувствие е ключово, когато искате да впечатлите един мъж.

2. Обличайте се, за да направите впечатление.

Облеклото има голямо значение за това дали ще бъдете забелязани или не. Не е нужно да се обличате прекалено предизвикателно или разголено, дори напротив. Оскъдното облекло подсказва за лесна достъпност, което също ви прави безинтересни. Докато облеклото, което подчертава същността ви и ви отличава от всички останали е нещо, което впечатлява и привлича не само мъжкото око, но и това на всички наоколо.

Физически черти, които ви правят привлекателни за другите

3. Флиртуващо, ведро и позитивно поведение.

Положителното излъчване, закачливостта, смехът, флиртуването с поглед и език на тялото са едни от най-важните тайни на успеха в запознанствата. Ако усвоите тези похвати, няма да имате никакви проблеми в това да привлечете мъжкото внимание. Дори ще имате възможност да си избирате измежду многото мъжки погледи, които ще привлечете с това впечатляващо излъчване, което действа като магнит.

4. Покажете чар и грация.

Женствеността е незаменимо оръжие, когато търсите любов. Мъжете са привлечени от женствени жени, които притежават грация на газела и чар на магьосница. Съчетанието между тези две женски оръжия ви прави истински неустоими за мъжете.

Едно просто нещо, което ви прави по-привлекателни

5. Носете уникални аксесоари и бижута.

Ако се сливате с тълпата е по-малко вероятно да бъдете забелязани. Но ако предпочетете аксесоари, които никой друг не притежава, това ще ви направи отличителни и забележителни. Ще бъде повод мъжкото око да се обърне към вас, а не към някоя друга жена.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 година )
takaiva da si gi nemame aaaaaaaaa revnyvam ste ti sam az na na tebe edni bijuta i razgoleno oblivkane ya slagai shamiyata i normano oblicane mahas i grimma daje nema da delim sokoladovata torta yaaaaaaa
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота