Интимно

Любовен хороскоп за 16 – 22 януари

Ето какво показват звездите

16.01.2023г. / 11 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През новата седмица мислите ни ще се фокусират върху любовта и това кое има по-голям смисъл в нашия любовен живот. Новолуние във Водолей ще ни напомни, че най-добрите романтични връзки са изковани от дълбоко приятелство и взаимно уважение. Съвпадът на Венера и Сатурн може да постави на сериозно изпитание нашия ангажимент към любовта. Може да се наложи да си напомним, че реалността е по-важна от фантазиите ни. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

5 черти на отдадените мъже, които първоначално изглеждат като червени флагове

Овен

Романтиката е най-добра, когато е взаимна, нали така, Овни? Ако сте необвързани, има вероятност между вас и предишен партньор, с когото сте имали платонична връзка, нещата да се възобновят. Тази седмица ни очаква новолуние, а то ще окаже влияние върху вашия сектор на приятелството, последвано от съвпад Венера-Сатурн в същата област на вашата карта.

Въпреки че вие или вашият приятел може да се страхувате от потенциално разрушаване на приятелството ви, можете също така да осъзнаете, че тази връзка има истински потенциал. Поемете пресметнат риск. Обвързаните Овни ще имат прекрасна седмица за любовта.

Коментирай