Интимно

Неромантични знаци, че сте открили любовта

Кои са издайническите признаци на истинската любов

27.01.2023г. / 15 33ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта може да има много измерения. Истинската любов се открива трудно и много често бъркаме признаците, които я издават. Свикнали сме да смятаме, че любовта ни кара да усещаме пеперуди в корема, да мислим за човека до нас, да искаме да сме постоянно с него или че просто го обичаме такъв, какъвто е.

Всички тези знаци са валидни и могат да са показател, че сте влюбени, но не могат да са гаранция, че сте открили истинската любов. В много случаи бъркаме влюбването с истинската любов, а за нея си има други, съвсем различни и понякога изненадващи знаци, които я издават.

4 малки знака, че сте открили единствения

Сред тези знаци има и много неромантични сигнали, които всъщност издават, че сте открили истинската любов. Те са много по-ценни и показателни от очевидните знаци, и могат да са признак на по-голяма устойчивост в отношенията.

Кои са неромантичните знаци, че сте открили истинската любов?

Позволявате си да се виждате в антисекси светлина

Когато сте се отпуснали до такава степен, че да не се притеснявате как изглеждате в очите на другия, това е любов. Приели сте се такива, каквито сте и това ви дава свободата да се отпуснете и да се оставите да бъдете истински и непринудени в общуването си.

20 знака, че си заслужава да му дадете шанс

Позволявате си и да не изглеждате перфектно, както сте се старали в началото на връзката. Не бръснете краката си фанатично всеки ден. Не си правите прическа, появявате се без грим. Това са все неромантични признаци, че сте влюбени заради самите вас, а не заради перфектния ви външен вид.

Заедно сте и в неприятните моменти

Няма значение дали става въпрос за трудности, болка или просто за задължителни семейни ангажименти, които са ви неприятни – щом сте заедно въпреки това, значи сте влюбени и се обичате, държите един на друг и сте готови да сте заедно и в такива моменти, в които ви се иска да сте другаде.

Можете да спорите конструктивно

Споровете са неизбежни, но не само това – те са необходими. Само чрез спорове се изясняват проблемите и се намират решения. Има едно условие обаче – да се водят конструктивно, а не заради борба за надмощие. Ако успявате да водите конструктивни спорове, това е признак на истинска любов, колкото и странно да звучи.

Обичате се, дори когато нещата не са вълнуващи

Още един косвен и неромантичен знак на любов е, когато не спирате да се обичате въпреки трудностите и въпреки че нещата не са вълнуващи точно в този момент. Щом не се отказвате един от друг, това е признак на любов.

15 знака, че се намирате в нездравословна връзка

Да споделяте едно пространство се усеща естествено за вас

Истинската любов не изисква особено големи усилия. Компромиси и напасване не липсват, но те не са придружени с неимоверни усилия и непреодолими трудности. Когато се чувствате добре да живеете заедно, да споделяте едно пространство без проблеми, вие сте с точния за вас човек.

Коментирай