Интимно

Ако връзката ви издържи тези 10 теста, тя ще остане завинаги

Признаци на потенциално дълготрайната и щастлива връзка

17.03.2023г. / 15 50ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

В началото на всяка връзка гледаме на партньорите си с розови очила. Влюбваме се предимно в представата за тях, а впоследствие узнаваме много повече за характера, личността, разбиранията им, ценностите и целите им. Реакциите в дадени ситуации са един от факторите, които влияят най-много на близостта и чувствата. Ако реакциите на партньора ни не ни допадат, нараняват ни, не ни правят щастливи, започваме да отваряме очите си и да осъзнаваме, че се разминаваме и по останалите показатели.

Въпроси, които да си зададете, преди да „поправите“ някой мъж

Но има моменти, по които си личи дали връзката ви ще остане трайна, силна и здрава, а защо не и завинаги.

Ако връзката ви премине тези 10 теста, тя има потенциал.

1. Да стоите в задръстване с часове на километри от бензиностанция, докато закъснявате за нещо важно.

Представете си такава или подобна стресова ситуация. В такива моменти личи нагласата на човека до вас и способността му да управлява емоциите си, да се справя с непредвидените обстоятелства и стреса. Ако се изнерви и започне да си го изкарва на вас или седи и се тръшка, мрънкайки постоянно и обвинявайки целия свят, това не е особено добър сигнал. Вероятността да действа по същия начин и в други подобни ситуации е голяма, а това би навредило на отношенията ви.

2. Да сте заедно за поне 24 ваши менструални цикъла.

За мъжете е предизвикателство да понесат и най-вече да разберат женските промени в настроението, предизвикани от хормоналните колебания. Всяка жена има индивидуални особености на цикъла, което се отразява по различен начин на тялото и емоциите ѝ. Цялата палитра от промени в женския организъм и емоции объркват мъжете. Ако вашият партньор разбира и понася стоически вашите менструални цикли, това е добър знак за отношенията ви.

Отговорите на тези въпроси показват дали връзката ви е завинаги

3. Виждали сте го как се грижи за болен или възрастен човек.

Един от тестовете, които са важни показатели за връзката, е отношението на партньора ви към болен, възрастен или дори непознат човек, който има нужда от помощ. Ако сте виждали партньора си в поне една такава ситуация, вероятно това ви е подсказало що за човек имате до себе си – готов да се отдаде на оказване на помощ, когато някой има нужда от това.

4. Грижил се е и за вас.

В една връзка, разбира се, партньорите са на първо място. И ако вашата половинка се е грижил за вас, когато сте имали нужда, това говори много за отношението му към вас.

5. Пътували сте на дълго пътешествие.

По време на дълго пътуване през страната или в чужбина могат да се случат толкова много неща, че няма как да не изпаднете в различни ситуации – приятни и неприятни, забавни или стресиращи, дори напрягащи. Това прави пътешествието с половинката един чудесен тест за връзката и това как се справяте заедно извън зоната на комфорт на дома ви.

5 интимни неща, които са важни за връзката

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 8 месеца )