Интимно

4 зодии, за които сезонът на Телеца носи късмет в любовта

Вижте дали вашата е сред тях

12.05.2023г. / 09 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Вече се намираме в сезона на Телеца, който продължава до 20 май. През този период любовта ще витае във въздуха, защото Телецът се управлява от планетата на любовта – Венера.

Предстоят редица астрологични събития, като новолунието в Телец е едно от тях. Юпитер влиза в земния знак. Тази енергия ни носи някои промени, но и така желаното раздвижване в любовен план.

Кои 4 зодии ще се радват на повече късмет в любовта по време на сезона на Телеца?

Зодия Телец

Телци, вашата управляваща планета е Венера и сега тя ще ви подкрепя относно това да бъдете открити и честни за това как се чувствате със своя специален човек. Ще имате огромно чувство за яснота, защото това е вашето време да блеснете, все пак се намираме в сезона на вашия зодиакален знак. Намерете начин да се свържете с любимия човек или някого към когото изпитвате емоции на по-дълбоко ниво. Телците във връзка може да дадат приоритет на романтиката и всички удоволствия, които да подправят връзката им. Планетите ви подкрепят, затова бъдете дейни.

5 причини да не намирате любовта според кармата

Зодия Лъв

За родените под знака на зодия Лъв сезонът на Телеца ще бъде период, в който ако нямат половинка до себе си, определено няма да искат а са сами. Хубавото е, че ще имат късмет в любовен план. Време е да се покажете, Лъвове, да очаровате, както само вие можете. Ако вече си имате половинка, то ще търсите нестандартни начини, за да освежите връзката си тази пролет.

Настроението ви е такова, че подхранва вашите идеи за пътувания, забавления, разговори. Любовта е магична и вие ще го усетите!

10 сигнала, че той търси сериозно обвързване

Зодия Везни

Известно е, че Везните са едни от най-социалните в зодиака. Така че, подобно на Лъвовете, по време на сезона на Телеца те няма да се колебаят да подобрят комуникацията с партньора си, да споделят желанията си или ако са необвързани, да създават нови контакти или да задълбочават вече съществуващи.

Свързани статии

С голяма лекота в поведението и очарование, разбира се! Сега се намираме в период, в който желанието да се грижим за себе си надделява. Везните обичат красивото, обичат да се грижат за себе си и това ще им помага много в любовта.

Зодия Скорпион

Пролетта и сезонът на Телеца носи вълнения за Скорпионите, Търсещите своята сродна душа определено няма да скучаят, защото звездите им готвят изненади. Дори и да не ви се получат нещата с някой любовен интерес, бързо ще успеете да се ориентирате в нова посока и да поддържате любовната тръпка и флирта. Може би повече ви се забавлява и не сте толкова фокусирани върху това, да намерите половинка за сериозна връзка. Но любовта определено ви носи приятни мигове. Скорпионите във връзка, които напоследък са имали по-критични ситуации ще могат да ги разрешат и да погледнат на взаимоотношенията си по нов начин. А в спалнята... страстта определено се повишава!

Коментирай