Интимно

10 сигнала, че той търси сериозно обвързване

Изпълнява обещанията си

10.05.2023г. / 12 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Започвайки нови любовни взаимоотношения, винаги се вълнуваме дали мъжът, когото харесваме, би искал сериозна връзка с нас. Знаците могат да са много. Той може да е готов да ви заведе на скъпа почивка на първия месец, да дойде от друга държава (ако живее там) само за да се срещнете на живо и т. н. Разбира се всяка любовна ситуация е различна. Но има ли някои общи знаци, че той държи по някакъв начин на вас и не търси просто секс?

1. Той се изявява като закрилник – Ако един мъж наистина държи на вас, то той ще се държи като закрилник особено в критични ситуации. От друга страна, мъжът, който не търси обвързване, определено би бил колеблив в това да се грижи за вашия комфорт.

2. Той иска да се обвърже – Мъж, който е силно влюбен в една жена, ще иска да се обвърже с нея, дори и да е плейбой по душа. Определено няма да се откаже от това да полага усилия за това да я спечели и да има дългосрочни взаимоотношения. Дори и плейбоите имат различен подход, когато усетят, че се е появила жена, която по някакъв начин е специална за тях.

Най-големите грешки, които допускате във връзката според зодиакалния ви знак

3. Изпълнява обещанията си – Неспазените обещания, особено когато това се случва често, са показател, че мъжът не само не държи на жената, но вероятно не е и подходящ за сериозна връзка. От друга страна, ако той държи на вас, ще се постарае думите да отговарят на действията му.

4. Когато имате конфликтна ситуация и той ви е обидил, след това предприема стъпки, за да ви се извини. Мъжете, които търсят сериозно обвързване определено намират начин да подобрят бързо ситуацията.

5. Той няма да ви тормози физически и емоционално – Не бива да бъркаме тези редове с предните и да се приема дори за миг за нормално във връзката да има място за психически тормоз или физическо посегателство, било то един шамар дори в миг на изпускане на нервите.

Какво да правите, ако разберете, че мъжът ви ви лъже

6. Вие сте приоритет за него – Въпреки личните граници и времето за себе си, мъжът търсещ сериозна връзка определено ще ви включи в приоритетите си и ще съобразява графика си с вас.

7. Общува не само с текстови или гласови съобщения в социалните мрежи – Комуникацията е на живо за вашите срещи, по телефона и това се случва редовно, както и общуването с текстови съобщения. Определено мъжете, които искат сериозна връзка с една жена, имат различна комуникация за разлика от тази с жените, с които търсят само забавления.

10 типа мъже, които не стават за сериозна връзка

Свързани статии

8. Опитва да ви впечатли – Но далеч не само с материално състояние, а и с поведение. Дали това е само постановка, дали е такъв за какъвто се представя, времето ще покаже. Но ако той полага усилия да получи вашето одобрение, определено има сериозни намерения към вас.

9. Емоционално отворен е към вас – Достъпността на един мъж към една жена, говори много за това какви намерения има спрямо нея. Ако не желае сериозна връзка, няма да ви допусне в неговия свят.

10. Иска вашето мнение и го взема под внимание – Това определено е знак, че държи на вас и иска много повече от забавление.

Коментирай