Интимно

Как да го накарате да ви желае повече?

Обърнете внимание на парфюма си

11.07.2023г. / 13 32ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

С напредването на времето вероятно усещате, че отношенията с партньора ви не са като преди. Все по-често забелязвате, че и двамата поставяте работните задачи, домакинството и ангажиментите преди любовния си живот. В резултат на това, сексуалните контакти са още по-спорадични. Вероятно усещате, че имате нужда от промяна. Как да запалите отново искрата на желанието? В следващите редове ще ви споделим някои малки трикове, с които да накарате вашия партньор да ви желае още повече. Ето ги и тях:

Докосвайте го, когато той не очаква

Мъжете често пъти свързват секса с чисто физическия контакт. Ето защо, ако искате да го накарате да ви желае, докосвайте го когато не очаква. Докато сте вкъщи, „случайно“ потърсете ключовете му в джобовете на панталона или пък просто го прегърнете, докато гледате телевизия или готвите. Така създавате връзка и стимулирате нервните окончания, както и цялата нервна система, когато партньорът ви най-малко очаква това. След време той ще свикне с тези прояви на нежност от ваша страна и ако сте далеч един от друг, това ще му липсва и ще го накара да ви желае още повече.

Знаци на тялото, които показват, че той ви харесва

Правете му комплименти

Точно както всяка жена иска да бъде желана, така и мъжът харесва чувството да бъде оценен и желан. Опитайте се да правите комплименти на човека до себе си, колкото можете по-често. Разбира се, те могат да бъдат свързани не само с външния вид, но и с това как той се грижи за вас и способността му да се справя с критични ситуации. Такова поведение ще накара партньора ви да повиши самочувствието и увереността си и да ви обича повече. Когато мъжете се чувстват оценени, те правят още повече от нещата, които знаят, че ще ви накарат да се чувствате щастливи.

Защо сексът в една връзка е толкова важен?

Връщайте се към спомените

При всеки удобен случай по време на разговорите ви се връщайте назад към общите ви спомени, споделяйки какво ви е привлякло у него, какво е направил и защо сте го харесали и забелязали. Така ще си припомните усещанията от онзи период и това може да го накара да ви пожелае още по-силно.

Обърнете внимание на парфюма си

Свързани статии

Според експерти, обонянието е едно от най-примитивните сетива. Ето защо, ако ухаете добре, това ще създаде у партньора ви конкретна емоция и реакция. Освен това, парфюмът може да подейства и като истински афродизиак. Постарайте се навсякъде около вас да ухае добре – така ароматът ще се запечата в съзнанието на любимия ви, напомняйки му за вас.

Бъдете забавна

Ако постоянно сте в лошо настроение и се оплаквате, със сигурност това няма да подейства много добре на хората около вас, в това число и на половинката ви. Наслаждавайте се на собствената си компания и се опитайте да бъдете по-спонтанна. Дори да не сте от типа жени които са „душата на компанията“, опитайте се да бъдете позитивна и забавна. Със сигурност това би накарало мъжа ви да ви желае повече.

Флиртувайте

Вероятно свързвате флирта по-скоро с началото на връзката ви, но всъщност той може да бъде успешна стратегия, която да накара партньора ви да ви желае още повече. Опитайте се да флиртувате с него докато сте заедно – гледайте го, докосвайте го, правете му палави намеци… със сигурност той ще забележи това.

Направете малки промени във външния си вид

Ако си мислите, че за да възбудите един мъж трябва да изглеждате като модел – грешите. Щом мъжът ви ви е избрал за негова половинка, той ви харесва точно такава, каквато сте. За да върнете пламъка във взаимоотношенията си обаче, опитайте се да направите мякои малки промени във външния си вид. Вместо обичайната прическа, разнообразете с кичури или пък с по-голям обем; ако имате навика да връзвате косата си – изправете я и я пуснете. Заменете домашните дрехи с нещо по-секси; нанесете лек грим.

Коментирай