Интимно

Кои са признаците, че е добре да се съберете отново с бившия

В кои случаи вторият път е по-успешен от първия

06.08.2023г. / 13 20ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Краят на една връзка невинаги е окончателен. Възможно е да се съберете с бившия и в някои случаи това е още по-добре, отколкото да започнете изцяло нова връзка.

5 причини да се връщате при бившия отново и отново

Понякога в отношенията има моменти, които се оказват неподходящи за връзката, но след време чувствата се избистрят и осъзнавате, че всъщност сте един за друг. Това е и причината вторият път да се получи наистина перфектно!

Кои са признаците, че е по-добре да се съберете с бившия?

Моментът този път е наистина подходящ

В живота хората се срещат в моменти, които невинаги се оказват подходящи. Това е и една от причините връзките да се разпадат. След време обаче може да осъзнаете, че нещата стоят по различен начин. Вторият опит може да се окаже по-успешен, стига моментът за подновяване на отношенията ви да е подходящ.

Хубавите моменти са повече от лошите

Ако сте на етап от живота си, в който сте осъзнали, че прекъсването на връзката ви е било грешка, защото хубавите моменти са били повече от лошите, време е да опитате отново. Няма нищо лошо във вторите шансове, стига да имате това желание.

5 причини партньорът ви да ревнува от бившия ви

И двамата сте станали по-зрели

Първият опит невинаги е успешен, защото може би е било твърде рано и за двама ви. Когато мине известно време и страстите се уталожат, вие узреете и станете по-мъдри и целенасочени в изборите си, може би ще е по-подходящо да опитате отново.

Ако сте станали по-зрели и сте осъзнали, че прекъсването на връзката ви е било грешка, няма нищо лошо в това да опитате отново. Вторият път може да се окаже успешен и любовта ви да разцъфти с нови сили.

Свързани статии

Проблемите, които са ви разделили, вече не стоят на дневен ред

В определени моменти от живота някои проблеми може да ви се струват непреодолими, но в следващ момент да изглеждат сякаш нямат никакво значение. Ако сте на такъв етап от живота си, може би е добра идея да опитате отново.

15 признака, че не сте превъзмогнали бившия

Семейството и приятелите ви харесват бившия ви

Много е важно най-близкият ви кръг от хора да приема половинката до вас. Когато те не харесват човека, с когото сте, много проблеми могат да се появят. Но когато те го одобряват, нещата биха били много по-лесни и за двама ви.

Коментирай
2 rate up comment 2 rate down comment
Цецо ( преди 8 месеца )
Печалба от тотото винаги е добър повод за ново събиране със спечелилия, поне докато спечеленото бъде похарчено. После несходствата в характера и кривите чакри пак ще кажат тежката си дума ;)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар