Интимно

Любовен хороскоп за 21 – 27 август

Напрежение в любовта

20.08.2023г. / 10 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Очаква ни една динамична и донякъде натоварена седмица за любовта. Нептун се противопоставя на Марс, носейки размита несигурност около нашите романтични цели и действия. Това става още по-объркващо, тъй като Меркурий ще бъде ретрограден в знака на Дева до 15 септември.

Всички планове, които сме имали относно любовта или с любовник, може бързо да се провалят. За щастие Марс и Плутон ще засилят нашите действия и решимостта ни да намерим удовлетворение в любовта.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

15 лесни стъпки, с които да покажете любовта си

Овен

Овни, възможно е да се почувствате леко безнадеждно относно посоката на любовния си живот в началото на седмицата. Сякаш колкото и да настоявате, не можете да постигнете целта, която искате. Няма значение дали сте необвързани, обвързани или някъде по средата – чувството на разочарование може да надделее и най-лошата част потенциално би била, че вашите собствени избори и действия са ви довели дотам. За щастие, амбициозният Марс навлиза във вашия партньорски сектор в края на седмицата. Нека звездите ви мотивират да оправите отношенията си.

Коментирай