Интимно

5 неща, за които мъжете смятат, че жените лъжат

А не е така

07.12.2023г. / 08 30ч.
Илияна Николова
5 неща, за които мъжете смятат, че жените лъжат

Подозрителността е част от почти всяка връзка. Дори да си имате доверие, има някои неща, за които мъжете почти винаги мислят, че жените ги лъжат. Каквото и да казвате, те търсят знаци, че всъщност не казвате истината, а подозрението не може да ги напусне. 

Нещата, за които мъжете мислят, че жените постоянно лъжат са много. Но ето 5 от тях.

Бройката 

Мъжете, с които сте спали, винаги вълнува мъжете, абсолютно винаги. В някакъв момент винаги се стига до този въпрос. На всеки мъж му се иска да е ако не единственият, с когото сте били, то поне един от малкото. И когато една жена каже, че не е спала с много мъже, те винаги изпадат в подозрение, особено ако е красива и особено ако те виждат как другите мъже се обръщат след нея. 

Сравнението с бившите 

Мъжете мислят, че ги лъжете, когато им казвате, че изобщо не ги сравнявате с бившите си гаджета. Повечето жени наистина го правят и това е нормално. Но ако сте открили човек, когото обичате безкрайно и когото не се налага да сравнявате с когото и да било, просто защото той ви кара да сте безкрайно щастливи и му го казвате, той може пак да не ви повярва напълно. 

Свързани статии

Плащането на сметките 

Повечето мъже не вярват, че има жени, които държат сами да плащат сметките си. Те мислят, че кокетничите и се правите на интересни, ако настоявате да платите вие. Мъжете смятат така, защото наистина има немалко жени, които предпочитат мъжете да ги издържат. Затова идва и това недоверие от мъжка страна. 

Ревността пречи 

Мъжете ревнуват, дори да не си го признават. Някои са по-ревниви от други и го показват по-отявлено. До каквато и степен да се простира мъжката ревност, повечето жени не лъжат, когато казват, че не им е приятно да бъдат ревнувани без причини и поводи. Това е по-скоро отблъскващо, отколкото показващо любов и загриженост. Притежателното поведение на мъжете дразни жените и те не лъжат, когато казват, че не им е приятно. 

Когато казваме, че сме сериозни 

Мъжете се страхуват да не бъдат разигравани. Много от тях смятат, че жените си играят с тях, като с играчки. Имали са лош предишен опит, наплашени са или просто са повлияни от приятелите си – без значение каква е причината за това, те често не вярват на жените, когато те им казват, че са сериозни и не биха ги разигравали. 

Коментирай