Интимно

Типове мъже, които никога няма да се обвържат с вас

Вижте кои са

04.12.2023г. / 09 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Светът е устроен така, че да сме по двойки. Търсим любовта и подходящия за нас партньор, но по пътя си се сблъскваме и с разочарования. Понякога се поддаваме на емоции, които напълно замъгляват преценката ни за мъжа, към когото сме привлечени. Минават седмици, месец, година и рискът да живеем в заблуда по отношение на него не е никак малък. 

Как да разберем, че един мъж няма да се обвърже с нас и кои са типовете мъже, от които трябва да „бягаме“?

Господин все още женен/обвързан

Ако мъжът живее в един дом със съпругата си, има голяма вероятност той все още да е женен. Често такива мъже разказват истории, в които уж се опитват да уредят развода си, че не са се разделили все още заради децата, но иначе помежду им вече няма любов и т. н. Обикновено всичко това е лъжа. Истината е, че господин все още женен има нужда от интимност. Той иска емоционална връзка с друга жена, но е малко вероятно да остави семейството си заради нея. 

Свързани статии

Господин командировка

Той често пътува по бизнес и обича онлайн запознанства. Той ще ви убеди, че е във вашия град за няколко дни или дори седмици. Може би ще ви предложи да го разведете из града, да отидете в хубаво заведение. Но с такива мъже или не се стига изобщо до среща, или срещата се оказва секс за една нощ, след което той изчезва. 

Има ситуации, в които той често ще пътува, за да се вижда с вас, убеждавайки ви, че все още няма как да се премести във вашето населено място или обратното. Изненадващо той може да се окаже и със семейство, без вие да подозирате. 

Свързани статии

Нарцисистът

Пазете се от мъж, който говори твърде много за себе си, изглежда твърде перфектно и работи върху изграждането на имиджа си. Той няма да се обвърже с вас, защото е твърде отдаден на себе си. Освен това е свикнал жените да му се възхищават и дава ясна заявка, че е желан, но не и моногамен. 

Свързани статии

Комплексираният мъж

с него ще ви трябва време, за да покаже същността си, но дори и да започнете любовна връзка, малко вероятно е тя да е продължителна. Такива типове мъже не само че няма да се радват на успехите ви, но и няма да ви мотивират да се развивате. Ще ви омаловажават. Комплексираният мъж обикновено завижда, хвали се с материалното в живота си, рядко е кавалер и смята, че жените искат твърде много от мъжете. 

Призракът 

Още един тип мъже, които нямат сериозни намерения към вас. Мъжете „призраци“ са непостоянни във флирта. Известно време ще си пишете, евентуално може да излезете някъде, ще има закачки, когато се видите. Скоро след това те се отдръпват. Все по-рядко ще ви търсят, няма по никакъв начин да предприемат стъпки, за да развият отношенията си с вас. Те просто си повдигат егото. Емоционално са променливи и недостъпни. 

Коментирай