Интимно

Типове мъже, които правят връзката истински ад

С кои типажи не трябва да си имате работа

05.07.2023г. / 16 19ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки човек има своята индивидуалност, характер и подход в отношенията, особено интимните. И въпреки това на базата на личностните характеристики се открояват определени типове, от които до голяма степен зависи каква ще бъде връзката ви. 

7 привлекателни типа мъже, които обаче не стават за връзка

Има някои типове мъже, които със сигурност биха превърнали връзката ви в истински ад.

Кои са те и защо е добре да имате предвид типа им, за да се предпазите от страдание?

Много сладък и добър, но стиснат и беден 

Сладкият и с непретенциозен характер мъж на пръв поглед изглежда страхотен избор, но ако тази картина е придружена с липса на финансови възможности, това може да се превърне в проблем. Мъжете изпитват сериозни комплекси, когато не разполагат с пари. 

Ако забележите, че той е фокусиран прекалено в парите, стиснат е, пресмята всичко и винаги говори за пари, най-вече за невъзможността нещо да се купи, плати, или че нещо не си струва да се купува, това е сериозен червен флаг за по-нататъшното развитие на връзката ви. 

Интересен егоцентрик с високо самочувствие 

Егоцентриците са магнетични. Те са различни, интересни, загадъчни, често притежават остър ум и могат бързо да ви завладеят емоционално. Но колкото и да изглежда подходящ за връзка, този тип мъж може да ви накара да се чувствате зле с течение на времето. 

Типове поведение, които са саморазрушителни и ви пречат

Егоцентриците са склонни да взимат сериозен превес в отношенията. Възможно е да добиете комплекси заради него по много причини и в много направления. С такива типове мъже е трудно да се излезе на глава. Те не приемат чуждо мнение и правят всичко възможно, за да пречупят половинката си и да я моделират по свой вкус. 

Кралят на драмата

Драматичните типове мъже използват всяка ситуация, за да ви накарат да се съгласявате с тях, да им угаждате, да ги задоволявате. Те правят от всяка муха огромен слон, от което ще изпитвате вина и ще се стараете да им угодите. 

Ще започнете да стъпвате по тънък лед и да внимавате какво казвате, какво правите, за да не го нараните. Това с времето ще се превърне в истински ад за самите вас. 

Контролиращ тип мъж 

Мъжете с мания да контролират половинките си са напаст. Колкото и да се старае да ви угажда и да ви кара да се чувствате обичани, той ще се опитва да ви напътства, контролира и обсебва по всякакви начини.

Типове мъжко поведение, което силно привлича жените

В крайна сметка това може да се окаже много сериозен проблем за връзката и отношенията ви, особено за самочувствието и личната ви свобода. 

Коментирай
Свободно време