Интимно

Любовен хороскоп за 27 май – 2 юни

Късмет в любовта за всички

27.05.2024г. / 17 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В началото на седмицата, планетата на комуникацията и мисълта – Меркурий, ще направи подкрепящ секстил към Сатурн, подтиквайки ни да обмислим всички обещания, които даваме, преди да кажем нещо. Ако решим да се обвържем с някого или да изпълним задължение, със сигурност ще го изпълним, дори и да е само първа среща.

След това, в края на периода Меркурий ще направи съвпад с Уран. Юпитер – планетата на късмета пък ще бъде в тригон с Плутон. Късметът се усилва за всички представители на зодиака. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Свързани статии

Овен 

Мислите на Овена ще са насочени повече към материалното, но въпреки това ще остане място и за романтика. С любимия ви човек или обекта на любовен интерес ще водите продуктивни разговори в тази посока. Възможно е за някои да се окаже, че имат нов любовен интерес, но им е важно той да е финансово отговорен. Можете да намерите начин да вплетете тази тема във вашите разговори за „опознаване“, без да звучи като осъждане или любопитство. Ако сте в установена връзка, с партньора ви ще сте готови да вземете много продуктивни решения по финансови въпроси.

Коментирай