Любовен хороскоп за 24 – 30 юни

Ще се радваме на подкрепата на Марс и Венера

24.06.2024г. / 16 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В последните дни на юни месец ни очакват интересни събития по отношение на любовта. С Меркурий в сантименталния знак Рак, подкрепящ стабилизиращия Сатурн, можем да избегнем губенето на себе си в безсмислени реакции в определени любовни ситуации.

Нещата стават много по-вълнуващи в края на седмицата, когато Венера в Рак ще направи секстил към огнения Марс, който е в знака на Телец. И двата знака жадуват за сигурност, така че можем да бъдем много по-грижовни към половинките си.

Какво ви очаква според зодията? Вижте в любовния ни хороскоп.

Свързани статии

Овен 

Интересна седмица за Овните по отношение на любовта и любовните срещи. Венера, планетата на любовта, прави подкрепящ секстил към вашата управляваща планета Марс. С този синхрон можете да очаквате хармония, но не и кой знае какви промени.

Може да се почувствате сякаш се движите по инерция в текущия си романтичен сценарий, без повечето потенции и драми, което е хубаво. Ако сте необвързани, може да има интерес от страна на някого към вас, но и двамата ще трябва да направите смел ход, за да се превърне познанството ви в нещо солидно.

Коментирай