Всяка жена мечтае да бъде желана, обичана и да чува от любимия си мъж онези думи, които могат да стопят всяко ледено сърце, а именно – “Обичам те”. Но чуваме ли тези две думи достатъчно често, колкото бихме искали?

Мъжете често се оправдават, че не ги изричат, тъй като видите ли, все пак били мъже и трябвало да са по-корави от нас. Затова ни “преотстъпват” това право ние да повтаряме до безкрай колко много ги обичаме. Като се замисля обаче това никак не е вярно, нито пък справедливо.

Истината, мили дами, е, че мъжете се чувстват слаби, когато изричат думитеОбичам те”. Сякаш силата, която по презумпция като мъже притежават, изчезва в мига, в който признаят, че са влюбени.

Трябва ли винаги да има повод, за да се казваОбичам те” и прави ли това мъжът да изглежда слаб в нашите очи. Съмнявам се. Най-голямото щастие е да обичаш и да го доказваш всеки ден. Но сякаш в рутината на връзката си забравяме, колко важно е поне един път в деня, да поспрем в това забързано ежедневие, да се огледаме и да кажем на любимия си човек, онова, което всеки жадува да чуе. Ако още един ден е отминал, без да го изречете, може би времето е сега. Обичам те...

* * *

Колко трае влюбването?
Съществува ли вечната любов?