Интимно

Какво не обичат жените в леглото

21.12.2009г. / 11 05ч.
Мария Дуковска
Какво не обичат жените в леглото

След като предишната ни тема "Какво не обичат мъжете в леглото" предизвика разгорещена дискусия с вашите коментари, ние се подчинихме на волята читателска и попитахме на свой ред дамите какво мислят по въпроса.

Попитахме няколко жени на различна възраст какво НЕ харесват в леглото, кои неща не са им приятни и какви са изискванията им към мъжете. Вижте любопитните мнения:

М.Г., 24г.
"Не обичам, ако мъжът в леглото ми е нечистоплътен и не поддържан. Не обичам да правя секс, когато не съм възбудена достатъчно. Не ми харесва ако мъжът е скован в леглото и не ме предразполага към палави игрички."

Г.М. 28г.:
"Всичко е въпрос на предразполагане. Понякога, когато съм в палаво настроение, съм в състояние да направя неща, които по принцип не понасям. Но ако съм добре предразположена от партньора ми, съм склонна да ги направя. В крайна сметка зависи изключително много от мъжа. Ако той е инициативен и опитен, едва ли ще му намеря недостатък..."

И.Р., 31г.:
"При моя опит, най-много ме е дразнило, когато мъжът се държи като жена. Не ми харесва и когато си мислят, че пръстите могат да свършат цялата работа. Или пък, когато си вярват, че им е "голям" и че това е достатъчно, за да ме възбуди. Прекаленото самочувствие в леглото никога не ми е харесвало. Мъжът трябва да е грижовен в леглото, не егоист. Това важи и за дамите, разбира се."

М.В., 25г.:
"Мразя да се използват умалителни имена в леглото, тип  "розов кадилак", "катеричка" или тем подобни! Леглото е място за действия - не за приказки. Разрешени са приказките - но само в началото, за да ме предразположат."

Р.Т., 34г.:
"Не обичам прекалената грубост в леглото. Когато мъжът се увлече в страстта си и понякога може да причини болка, не е никак приятно. Както и не обичам да ме целува мокро, много да ме лигави. Това ми е противно."

Д.З., 23г.:
"Не харесвам, когато мъжът говори за пениса си като за "камионче", което влиза в "гаражче". Мъжът трябва да е зрял, за да ми хареса. Да знае какво иска, и да се интересува какво на мен ми е приятно. Прекалено вманиачените мъже в секса също не ме привличат. Сексът не трябва да е самоцел. "

С.И., 36г.:
"Най-омразното ми нещо в секса е, когато мъжът си играе с гърдите ми все едно са копчета на дистанционно. Трябва един път завинаги да разберат, че това не е приятно. Поне не на повечето жени. Другото най-неприятно нещо ми е да не свършвам. Ако това се случи, мъжът със сигурност не е за мен."

* * *
Секси коледни подаръци
Секс грешки, които не бива да правим
Секс без задръжки или как да го подлудим
Кога мъжете изневеряват

Коментирай
5 rate up comment 1 rate down comment
ued8ohm ( преди 9 години )
i vsi4ki tiq iziskvaniq otpadat ako toi prosto ima mnogo pari
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
radka ( преди 10 години )
moqa maj me zadovolava vinagi vav legloto imi pravi vsi4ko i as sa6to i jivem ot 9 gdini i vinagidme zadovoleni igo pravime pone 4as ili 4asi polovina
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 0 rate down comment
tedi ( преди 11 години )
Обичат всичко стига да си нежен мил и им дадеш това което искат .....95% от жените не са егоисти....колкото за размера жените харесват голямият размер мъжете пък тесният размер!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 0 rate down comment
ivan ( преди 11 години )
3 rate up comment 1 rate down comment
Monika ( преди 11 години )
Момичета,:)Няма мъж който да е отличник и в 3те неща:)А те са1во целувката2ро волната програма3то задължителнатаВсе в нещо издиша,но да си признаем и ние сме така,така че поне е хубаво да ги приемем такива каквито са,стига да има тръпка и стига поне в двете дейстивия да компексират едното в което са слаби.И последно искам да ви подсетя за приказрата за пръсчеото и ухото:Като ви засърби ушето го почествате с пръсче нали така:)Така,че кой получава по-голямо удоволствие:)Нека си мислят мъжете,че те ни свалят и чукат/с извинение/,но истната е друга:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
36 rate up comment 43 rate down comment
DANI ( преди 11 години )
50 rate up comment 0 rate down comment
ева ( преди 11 години )
дааа, страшна темичка сте подхванали. наистина специалното настроение и добрата хигиена, както и вниманието към партньора правят секса отличен.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар