Няма съмнение, че за разнообразие в сексуалния живот допринася основно смяната на позите. Както е добре известно, така е устроена женската анатомия, че за дамите е по-трудно да достигнат до оргазъм. Има обаче три ключови секс пози, при които оргазмът не е мисия невъзможна.

При добра подготовка - любовна игра, задължителната романтична настройка и привличане, кулминацията в секса може да се случи, и то незабравимо!

Позите, при които се достига най-често до оргазъм, са:

Задна прашка

Любимата поза на мъжете, но и на голяма част от дамите. Основната причина е, че позата е секси и доста мръснишка. Това допълнително увеличава възбудата и у двамата партньори. Също така ъгълът, при който се прониква, позволява на по-разкрепостените дами да експериментират...

Ездачка

Тук вие контролирате как се случват нещата. Бързо, бавно, нежно или по-грубо, жената е господарката и тя определя правилата. Неслучайно позата е любима за много жени, тъй като проникването се определя от нас и това как ни харесва. Ако и дамата е отпусната, забравила е за излишните килца или пък че тапетите са за сменяне, сексът може да е превъзходен :-)Краката нависоко

Една от най-добрите пози за достигане на оргазъм е именно тази, в която сте с високо вирнати крака. Позата позволява по-дълбоко проникване и съответно още по-силно усещане за жената. Възбудата се увеличава от позицията, в която може да наблюдавате партньора си лице в лице и да виждате всяка емоция, изписана на лицето му. Единственият недостатък на секс позата е, че ако отдавна не сте тренирали, могат бързо да ви изтръпнат краката. Затова дерзайте, тъй като практиката води до съвършенство!

* * *
Няма G-точка!
Секс без задръжки или как да го подлудим
Какво си мислят мъжете след секс?